Artikeln innehåller reklamlänkar

Toga archives x H&M – SE HÖSTKOLLEKTIONEN HÄR

TOGA ARCHIVES X H&M

H&M presenterade idag sin kommande höstkollektion 2021 med det Tokyo-baserade märket TOGA – se den här!

10 juni, 2021
1:40

Efter reklamen: Höstmode 2021: Så ser säsongens största trendfärger ut

(1:40)

Slå på ljud

Toga Archives x H&M = sant! I höst lanseras den stilsäkra men lekfulla kollektionen, och vi kan knappt bärga oss. Kollektionen kommer att innehålla spännande retouches av Togas favoriter där vi tydligt kan se det trendiga och androgyna för en tidlös och långvarig look.

tidlösa Garderobsklassiker

Vi ser klassiskt skräddarsytt i marinblått och grått med pärlpyntade fickor eller silkescarf-cape-detaljer – så snyggt! Tidlösa klänningar och kjolar i djärva mönster, men även härligt stickade plagg för att hålla värmen i höst. I kollektionen ser vi även the return of –bomberjackan! Denna gång som vändbar – wow! Kängor med otroliga detaljer, trenchcoat-hybrider, randiga dekonstruerade skjortor, plisserade kjolar, klänningar med cut outs och skräddade snitt, ja listan kan göras lång!

Toga archives x H&M-kollektionen lanseras på H&M:s hemsida och i utvalda butiker världen över den 2:a september 2021 klockan 10.00 – se hela kollektionen här.

Tokyo-baserade lyxmärket Toga grundades 1997 av Yasuko Furuta och är internationellt erkända för sin experimentella tolkning av klassiska plagg som definieras av sin starka individualism och sensualism.

– Mode är ett utmärkt sätt att uttrycka sina intressen direkt och icke-verbalt, det går att nå fram mycket snabbare än genom en vanlig konversation. När jag först lanserade Toga ville jag skapa kläder för människor som är fyllda med nyfikenhet och som inte är rädda för förändring. Med den här kollektionen för H&M är jag så glad att ett bredare utbud av människor kommer att kunna upptäcka och njuta av Toga-designen, Yasuko Furuta, grundare och kreativ chef för Toga.

– På H&M har vi alltid beundrat Yasuko Furuta för att hennes kläder väcker sån stark känsla av personlighet. Hon tycker om den utmaningen som hon möts av när hon skapar ett avantgardistiskt utseende som också är lätt att bära. Det var ett nöje att tillbringa tid med henne och hennes team, inspirerad av design från Toga-archive. Jag kan inte vänta med att se hur kunder över hela världen utformar dessa lekfulla men coola bitar, särskilt de sensuella Toga-signaturutskärningarna, Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M.

Våra favoriter från KOLLEKTIONEN

Trenchcoat med mönstrat bakstycke. Läs mer och köp den här (länk till Adtraction).

Snygg trenchcoat från h&m x toga

Klicka på bilden för att komma direkt till trenchcoaten.

Ullkavaj med pärldetaljer och asymmetriska slejfar i midjan. Läs mer och köp den här (länk till Adtraction).

Grå kavaj från från h&m x toga

Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Transparent tyllklänning med volanger och paljettdetaljer. Läs mer och köp den här (länk till Adtraction).

Klänning i tyll från h&m x toga

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Clipsörhängen med pärlor och stenar. Läs mer och köp den här (länk till Adtraction).

Stilsäkra örhängen från h&m x toga

Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

Grå vida kostymbyxor med dragkedjor längs benen och mönstrat foder. Läs mer och köp den här (länk till Adtraction).

Kostymbyxor med detaljer från h&m x toga

Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Blommönstrad klänning med hög skärning fram och öppen rygg med paljettdetalj. Läs mer och köp den här (länk till Adtraction).

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.