Toga archives x H&M – SE HÖSTKOLLEKTIONEN HÄR

TOGA ARCHIVES X H&M

H&M presenterade idag sin kommande höstkollektion 2021 med det Tokyo-baserade märket TOGA – Se den här!

10 juni, 2021
1:40

Efter reklamen: Höstmode 2021: Så ser säsongens största trendfärger ut

(1:40)

Toga archives x H&M = sant! I höst lanseras den stilsäkra men lekfulla kollektionen, och vi kan knappt bärga oss. Kollektionen kommer att innehålla spännande retouches av Togas favoriter där vi tydligt kan se det trendiga och androgyna för en tidlös och långvarig look.

tidlösa Garderobsklassiker

Vi ser klassiskt skräddarsytt i marinblått och grått med pärlpyntade fickor eller silkescarf-cape-detaljer – så snyggt! Tidlösa klänningar och kjolar i djärva mönster, men även härligt stickade plagg för att hålla värmen i höst. I kollektionen ser vi även the return of –bomberjackan! Denna gång som vändbar – wow! Kängor med otroliga detaljer, trenchcoat-hybrider, randiga dekonstruerade skjortor, plisserade kjolar, klänningar med cut outs och skräddade snitt, ja listan kan göras lång!

Toga archives x H&M-kollektionen lanseras på H&M's hemsida och i utvalda butiker världen över den 2:a September 2021.

Tokyo-baserade lyxmärket Toga grundades 1997 av Yasuko Furuta och är internationellt erkända för sin experimentella tolkning av klassiska plagg som definieras av sin starka individualism och sensualism.

– Mode är ett utmärkt sätt att uttrycka sina intressen direkt och icke-verbalt, det går att nå fram mycket snabbare än genom en vanlig konversation. När jag först lanserade Toga ville jag skapa kläder för människor som är fyllda med nyfikenhet och som inte är rädda för förändring. Med den här kollektionen för H&M är jag så glad att ett bredare utbud av människor kommer att kunna upptäcka och njuta av Toga-designen, Yasuko Furuta, grundare och kreativ chef för Toga.

– På H&M har vi alltid beundrat Yasuko Furuta för att hennes kläder väcker sån stark känsla av personlighet. Hon tycker om den utmaningen som hon möts av när hon skapar ett avantgardistiskt utseende som också är lätt att bära. Det var ett nöje att tillbringa tid med henne och hennes team, inspirerad av design från Toga-archive. Jag kan inte vänta med att se hur kunder över hela världen utformar dessa lekfulla men coola bitar, särskilt de sensuella Toga-signaturutskärningarna, Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M.

Våra favoriter från KOLLEKTIONEN

En första titt på de största färgtrenderna för hösten 2021

Från grön energikick till mörkbrunt!

Höstmode 2021: Säsongens viktigaste och hetaste modetrender

Så här kommer du vilja klä dig i höst!

5 mikrotrenderna som spås bli en grej i höst

Vilka satsar du på?