Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Tiger of Sweden öppnar flaggskeppsbutik i Stockholm

25 feb, 2016 
AvLisa Arnell
Idag öppnar Tiger of Sweden sin stora flaggskeppsbutik i centrala Stockholm. Alla Tigers koncept kommer att finnas i butiken, både dam, herr, jeans, skor och accessoarer.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tiger of Sweden startades 1993 och marknadsförs idag i över 20 länder. Den nya butiken som ligger mitt i exklusiva Biblioteksstaden är inredd med ett uppdaterat butikskoncept och är en del av Tiger of Swedens internationella expansion. Tidigare hade Tiger en butik i samma område men på Jakobsbergsgatan.

– När vi flyttade in i Biblioteksstaden 2003 var det en helt annan handelsplats än det är idag. Då kändes det rätt att ligga lite för oss själva i utkanten. Idag ser det annorlunda ut och tillfället att få flytta ner till stora gatan kom vid precis rätt tidpunkt, säger David Thunmarker som är vd på Tiger of Sweden.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Butiken ligger på Biblioteksgatan 12 mitt i Stockholm och är öppen för allmänheten från och med idag.

tiger of sweden flaggskeppsbutik stockholm 3
tiger of sweden flaggskeppsbutik stockholm 1
Annons