Tiger of Sweden + Ida Klamborn + House of Dagmar = pop up-butiker!

Tiger of Sweden + Ida Klamborn + House of Dagmar = pop up-butiker!

01 december, 2015

Om du vill ha ett alternativ till julhandeln i galleriorna tipsar vi gärna om tre pop up-butiker som öppnat upp i huvudstaden – väl värda ett besök (om inte annat för en julklapp till dig själv!). 

Tiger of Sweden x 2

Tiger of Sweden öppnade i höstas sin första konceptbutik i Köpenhamn och följde sedan upp det med två pop up-butiker i Stockholm. Butikerna ligger båda i centrala Stockholm (på Biblioteksgatan och en i Gallerian) och kommer att sälja hela konceptet Tiger Jeans för både kille och tjej, presenter som passar de flesta alltså. Båda butikerna är öppna december ut. (bild ovan)

Ida Klamborn

Ida Klamborn öppnar en pop-up butik på Aplace i Brunogallerian, lite extra roligt eftersom märket inte har så många återförsäljare. Butiken har öppet december ut och erbjuder delar ur hennes AW15 kollektion, Messy Love. Perfekt julklapp till den feministiska fashionistan!


Ida Klamborn aw15: Messy love

House of Dagmar och Stylein

Både House of Dagmar och Stylein har öppnat varsin popup-butik i Sturegallerian som väntas bli permanent. Så inte en äkta pop up – men inte desto mindre bra för det.

I Sturegallerian har även Snoot samt parfymmärket Fueguia varsin pop up-butik. Happy shopping!