Här öppnar Tiffany & Co sin första butik i Sverige

Tiffany & Co öppnar i Stockholm i höst 2021

Som vi längtat! Tiffany & Co gör entré i Stockholm och slår upp portarna till sin första butik i Sverige. Här är allt du behöver veta inför öppningen!
28 september, 2021
ELLE modeplåtning Backstage
1:07

Efter reklamen: ELLE modeplåtning Backstage

(1:07)

Slå på ljud

Som ljuset i höstmörkret levererar Tiffany & Co skimrande nyheter! Äntligen behöver vi inte resa långt för att spana fysiskt på ikoniska smycken från det lyxiga juvelerarhuset för i början av november slår nämligen dörrarna till den första Sverige-butiken upp. Butiken blir den andra i Norden då den första öppnade under 2018 på Illum i Köpenhamn men denna gång är det alltså Stockholms tur att få skimrande besök – och som vi längtat!

turkos smyckesbox med ring från Tiffany & co.

Turkosa smyckesboxar snart i en lyxig flaggskeppsbutik nära dig!

Hittar hem i Ett av Stockholms lyxigaste kvarter

Så vart i Stockholm hittar vi Tiffany & Co? I ett av Stockholms lyxigaste kvarter med kvalitativ shopping och premiumvarumärken som Gucci och Louis Vuitton som närmaste grannar kommer den nya butiken att slå sig till ro – närmare bestämt på Birger Jarlsgatan 5. Vi kan vänta oss ett helt nytt koncept med en butiksdesign anpassad för att kombinera varumärkets historia och uttryck från New York med inspiration från Norden. New Yorks energiska karaktärsdrag som har format Tiffany & Co sedan 1837 kommer bland annat att lyftas fram i de exklusiva smyckes- och juvelkollektioner som kommer att finnas tillgängliga att ta del av i butiken. Exklusiva kollektioner med smycken och juveler som diamanter och ädelstenar väntar oss – så ladda upp dina smyckesdrömmar för snart möter vi Tiffany & Co och ett extra skimrande november!

Tiffany & Co i New york

Den nya butiken som öppnar i Stockholm kommer att visa inspirationsdrag från butiken (till vänster) i New York.