Artikeln innehåller reklamlänkar

7 perfekta och tidlösa väskor för jobb i höst

Perfekta väskor för jobbhösten 2021.

VALENTINA VALDINOCI
Söker du en perfekt och tidlös väska att inta jobbhösten i? ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth hjälper dig hitta guldkornen i väskdjungeln. Se vilka 7 väskor som förgyller jobbdagarna i höst.
17 augusti, 2021
3:02

Efter reklamen: 24 timmar med Sanja Tegeltija

(3:02)

Efter en efterlängtad semester är det många av oss som återgår till vardagen och intar höstsäsongen 2021. För mesta del (fortfarande) på hemmaplan för många av oss men låt oss sikta mot en höst där fysiska möten på kontor blir till verklighet igen. ELLE gör det enkelt för dig och har listat de mest tidlösa väskorna som garanterat ger jobbhösten en riktig rivstart. Skrolla ner för vårt svep!

7 tidlösa och perfekta väskor till hösten

vintageväska från chanel.

Pst, glöm inte att spana in andrahandsmarknaden om du är på jakt efter en vintage-dröm som denna!

VALENTINA VALDINOCI

1. Little liffner

En minimalistisk dröm till jobbväska är utan tvekan denna signerad svenska väskmärket Little Liffner. Är du på jakt efter en enkel men stilfull väska som rymmer allt och lite till är deras modell tulip den du vill spana in. Pricken över i:et? Den är perfekt att lasta hem fredagsbuketten i.

Väskan finns här. (länk till Wakakuu)

brun stor väska från Little liffner.

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

2. Arket

En stilren variant av bucket-väskan slår aldrig fel! Med plats för allt från dator till alla tänkbara nödvändigheter. Arket visar den med ett rejält handtag och dekorativt knyte på sidan.

Väskan finns här. (länk till Arket)

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

3. & other stories

Croco-mönstrat och nougatbrunt är en perfekt melodi för hösten 2021 och denna rymliga variant från & Other stories står högt uppe på önskelistan. Väskan kommer även med en tillhörande plånbok för extra ordning och reda.

Väskan finns här. (länk till & Other Stories)

brun väska från & other stories med croco-mönster.

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

4. Proenza Schouler

Med en ostrukturerad siluett, två längre handtag och en stilsäker färgkombination av grått och svart hjälper denna väska från Proenza Schouler oss att sätta höststilen på ett kick. Tänk dig den till den svarta skräddade kostymen eller med en grå ullkavaj, jeans och boots. Stilsäker både under och efter jobbklockan!

Väskan finns här. (länk till Wakakuu)

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

5. Jil Sander

Få till det med färg! Enklaste sättet att liva upp höstgarderoben är med hjälp av knepet vi aldrig lägger bakom oss – detaljer i färg. Och är det trendfärgen för hösten du söker är Jil Sander här för att visa vägen. Alla färger av grönt är skönt men visst ger denna drömväska 100% energi redan vid första anblick?

Väskan finns här. (länk till Apprl)

6. Totême

Titta åt Totême och deras senaste tillskott på väskfronten, möt väskan T-tote som kombinerar stilsäkra linjer med smarta detaljer. En vardagsväska att lita på för dig som gillar tidlösa och minimalistiska drag.

Väskan finns här.

svart t-tote från toteme.

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

7. Métier

Denna ultra-eleganta väska i brun mocka från Métier inspirerar till en höst där vi låter en neutral och jordig färgpalett stå i fokus. Även Wera har väskvarianter med mocka-detaljer som sätter guldkant bland jobbdagarna.

Väskan finns här. (länk till Apprl)

En brun väska med mocka från Wera finns här. (länk till Åhléns)

brun väska från Metier i brun mocka.

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Foto: Imaxtree