Artikeln innehåller reklamlänkar

Tidlösa Smycken och klockor som alltid står på önskelistan

Tidlösa smycken och klockor som alltid finns i våra drömmar.

Med ett fång av tidlösa smycken och klockor hålls drömmarna (och önskelistan) vid liv. Och årets önskelista glimrar något extra! Här är favoriterna som ligger på ELLE-redaktionens drömlista.
03 december, 2021
ELLE Talks
17:47

Efter reklamen: ELLE Talks

(17:47)

Slå på ljud

Årets önskelista gnistrar och glimrar lite extra för när vi blickar mot smyckes- och klockhimlen finns nämligen allt och lite till. Med allt från tidlösa klockor med detaljer som glimmar till oemotståndliga diamat-örhängen och de allra vackraste guld- och pärlsmyckena. Här ELLEs drömfång med älskvärda smycken som håller både drömmarna och önskelistan vid liv – år efter år!

Guldiga örhänget Split från Nootka.

Svenska smyckemärket Nootka satsar på klassiskt med en twist. En ELLE-favorit är statementörhänget Split som mixar naturlig råhet med rena linjer. Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

Nootka

1. Örhängen, Sophie Bille Brahe.

Handgjorda diamantörhängena Splash bleu skapade med inspiration från stjärnhimlen från Sophie Bille Brahe. Örhängena finns att spana in här (länk till butik).

2. Klocka, Cartier.

Klockan Panthère de Cartier i gult guld och stål blir för evigt en elegant kompanjon till precis alla smycken. Den tidlösa klockan finns här (länk till butik).

3. Klocka, Omega.

Lyxiga klockan Constellation i helguld är rena drömmen från Omega och lika mycket smycke som klocka! Se mer om klockan som finns här (länk till butik).

4. Halsband, Anni Lu.

Halsbandet som lyxar till allt från stickade klänningen och klassiska kavajen till den enkla vita t-shirten – Stellar Pearly Guld från Anni Lu. Halsbandet finns här (länk till Wakakuu).

5. Statementring, Ole Lynggaard.

Ultimata statementringen med skulptural form inspirerad av lövens vackra form och linjer, Leaves ring med design av Charlotte Lynggaard för Ole Lynggaard finns att spana in här.

6. Klocka, Hermès.

Klockan Heure H med stilsäkert läderband från Hermès – en stilsäker klassiker! Du hittar den här (länk till butik).

7. örhängen, Ennui atelier.

Mini-hoops med 20 svarta diamanter från Ennui atelier piggar garanterat upp, du hittar den här.

8. klocka, breitling.

Chic, elegant och sportig med klockan Chronomat 32 i rostfritt stål med glimrande diamanter från Breitling. Klockan finns att spana in här.

9. Halsband, maria nilsdotter.

Flera kedjor i ett på halsbandet Chaos signerat Maria Nilsdotter. Halskedjan finns att spana in här (länk till Wakakuu).

10. örhängen, engelbert.

The infinity loop earring – skruvade hoops med gnistrande diamanter hittas hos Engelbert. Mer om de glimrande örhängena här.

11. ring, bybiehl.

Stilsäker ring i återvunnet guldpläterat sterling silver med zirkoner från byBiehl, du hittar den här.

12. Armband, all blues.

Dubbelt upp med den iögonfallande kedjan? Ja tack! Detta halsband som passar alla tillfällen kommer från All Blues och finns här (länk till butik).13. Ring, By Pariah.

By Pariah visar allt från vackra ringar till detaljrika kedjor, du hittar denna ring här.

14. Ring, Arket.

En ring med en lindad design gjord av återvunnen mässing med en guldplätering, där en av slingorna är utsmyckad med strass. Denna ring från Arkets andra smyckeskollektion finns här (länk till Arket).

15. örhängen, Tiffany & co.

Örhängen i vitt guld för en slående look, men även som firande att Tiffany äntligen har slagit upp sina portar i Stockholm (läs mer om det här). Missa inte att spana in smyckena i butik eller online här.

16. Halsband, Blues billie

Pärlhalsband från Blues billies senaste kollektion pearls on pearls, missa inte att ta en titt på kollektionen här.