The Weeknd gör kläder för H&M – se alla plagg

The Weeknd gör kläder för H&M – se alla plagg

Bomberjackor, tröjor med XO-tryck och skräddade rockar när artisten The Weeknd gör sin kollektion för svenska H&M.
05 februari, 2017

Nu tar The Weeknd över efter David Beckham som H&M:s ansikte utåt för vårkläderna. Nu kommer världsartistens kollektion ”Spring Icons Selected by The Weeknd” för den svenska klädjätten.

Enligt ett pressmeddelande från H&M är det en hel kollektion som blandar bomberjackor och huvtröjor med klassiska skjortor och kavajer.

– Jag älskar att kombinera urbana plagg som bomberjackor och huvtröjor med klassiska skjortor och kavajer. Kollektionen innehåller skräddade plagg som samtidigt har en street-inspirerad look, vilket är precis så jag tycker herrkläder ska vara, säger The Weeknd, Abel Tesfayes.

Här visar The Weeknd upp sina kläder.

 

H&M:s chefdesigner för herrsortimentet Andreas Löwenstam – och årets designer när Café delade ut Cafés Stora Modepris i höstas – hyllar The Weeknds öga för design.

– Abels personliga stil passar perfekt in på H&M:s herrmode den här våren. Han har verkligen ett öga för de små detaljerna som gör skillnad, och Spring Icons Selected by The Weekend är en perfekt blandning av uppdaterade herrklassiker, för en skräddad urban streetlook, säger han.

Kollektionen går att köpa i alla H&M-butiker som säljer herrkläder och på hm.com, från 2 mars.

Se alla plagg här.