Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Who run the world? Taylor!

22 jul, 2015 
AvNina Campioni
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Finns det någon artist som är hetare än Taylor Swift just nu!? Vi tror inte det och när MTV släppte nomineringarna till kommande Video Music Awards är det än mer tydligt: 10 nomineringar till Taylor Swift. Booyaaaaa!

Hon åker just nu USA runt med en bejublad konsertturné där hon varje kväll får sällskap av såväl andra musiker som sina bästisar Karlie Kloss, Kendall Jenner, Lena Dunham, Gigi Hadid och fler powergirls. Spana in hennes Instagram, snacka om livsbejakande konto! Hon går från klarhet till klarhet, från topplistehit till topplistehit och nu hamnar hon i nomineringstoppen med 10 nomineringar till MTV Video Music Awards som hålls 30 augusti i Los Angeles och vi tippar att Taylor kommer gå hem med en hel del mångubbar! Missa inte bildspelet nedan med Swifts alla nomineringar och några favoriter från Taylors Instagram.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Relaterade artiklar: Stjärntätt värre i Taylors nya video

Relaterade artiklar: Taylor skänker 50 000 dollar till cancersjuk flicka – se klippet

Relaterade artiklar: Stjärntätt värre i Taylors nya video

Relaterade artiklar: Taylor skänker 50 000 dollar till cancersjuk flicka – se klippet

Annons