Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskorParis Fashion Week

Taylor Swift och Calvin Harris i gemensam underklädeskampanj?

18 aug, 2015 
AvOlle Arnell
Annons

Ska kärleksparet Taylor Swift och Calvin Harris kasta kläderna tillsammans i en kommande underklädeskampanj?

Du som läser den här artikeln är kanske även intresserad av:

Budet ligger på bordet, nu återstår det att se om den gemensamma underklädeskampanjen blir verklighet. Calvin Harris har senaste året synts i en underklädeskampanj för Armani och nu hoppas märket att få Taylor Swift med på samma tåg. Eller tåg och tåg, hon erbjuds 10 miljoner dollar för att ställa upp i kampanjen, och det är inte så ofta man får den summan för att åka tåg.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Skämt åsido, budet ligger på bordet och Armani hoppas kunna slå konkurrenten Calvin Klein på fingrarna efter deras kampanj med David och Victoria Beckham 2009. Även Calvin Kleins succé med Justin Bieber och Kendall Jenner som modeller för sina underkläder som släpptes i början av juli verkar ha varit en succé som Armani är väldigt sugna på att överträffa.

Om erbjudandet accepteras och kampanjen går i lås får vi se, men klart är att de inte har mycket att skämmas över när man ser den här lättklädda bilden på paret på semester för någon månad sedan.

Du som läser den här artikeln är kanske även intresserad av:

Annons