Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Systrarna Fahrman lanserar badklädesmärket Seaquelle

15 maj, 2019 
Seaquelle badkläder, Fahrman
Sofi och Frida Fahrman satsar på badmode! Nu lanserar de nya varumärket Seaquelle som ska erbjuda badkläder producerade av återvunnet material.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I maj 2019 lanseras det helt nya varumärket Seaquelle. Bakom idén står systrarna Sofi och Frida Farhman och Seaquelle beskrivs som en kollektion av ”eleganta, flirtiga och smarta badkläder”.

Sortimentet består av baddräkter och bikinis tillverkade av Econyl®, ett material som är hundra procent återvunnet av fiskenät och plast som samlats upp från haven.

Sofi och Frida Farhman lanserar Seaquelle – badkläder som består av återvunnet material

Färggskalan kommer domineras av blå toner, med inslag av solgult och korallrött. Än så länge har vi inte fått se så mycket av debutkollektionen, men de första bilderna vittnar om volanger och smock.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Enligt grundarna speglar plaggen skandinavisk design men andas också femininitet, där komfort och passform värderas högt. Ett tidlöst uttryck med välarbetade detaljer kommer varvas med sportiga referenser.

Annons

– Vi har byggt ett varumärke efter våra följares önskningar och efterfrågan. Vi kommer vara lyhörda gentemot våra följare och inkludera dem i designprocessen framåt, de kommer vara en viktig del i skapandet av Seaquelle. Vi har hittat ett hål i badklädesmarknaden där hög modegrad möter hundra procent återvunnet material, säger Sofi Fahrman.

– Kvalitén och detaljarbetet i varje plagg är något vi är otroligt stolta över, att våra plagg skall leva över tid ser vi som en naturlig del när vi utvecklar våra kollektioner, tillägger Frida Fahrman.

Sofi och Frida Farhmans nya badklädesmärke Seaquelle består av återvunnet material

Seaquelle kommer kontinuerligt släppa nya produkter oavsett säsong, där man går ifrån den traditionella produktionen av fasta kollektioner för att möta konsumentens behov. Utöver damplagg kommer man också att erbjuda utvalda plagg för barn i matchande kulörer och design. Priserna kommer ligga på från 600 kronor för en bikinidel och från 1 300 kronor för en baddräkt.

Den första kollektionen släpps den 22 maj. Plaggen kommer finnas tillgängliga på Seaquelle.com samt exklusivt via Åhléns.se.

Läs mer:

Ellos i samarbete med Valerie Aflalo – lanserar badkollektion

Lindex + By Malina är äntligen här – ELLEs favoriter ur kollektionen

Här är de trendigaste baddräkterna 2019

Annons