Swedish Stockings utökar sortimentet med soft wear kollektion av återvunnet material

Swedish stockings släpper hållbar softwear kollektion.

Sköna loungewear plagg har under det senaste året växt fram till ett av garderobens allra viktigaste bastillbehör och nu gör ett mer hållbart alternativ entré på marknaden. Spana in Swedish Stockings nya tillskott!
15 april, 2021
0:30

Efter reklamen: Så stylar du underkläderna 2021

(0:30)

Swedish stockings, kända för sina miljövänliga och högkvalitativa strumpor och strumpbyxor, utökar nu sitt sortiment med en helt ny produktkategori. Nu tar det miljömedvetna varumärket nästa steg och presenterar för första gången stickade soft wear produkter i seamless design. Det bästa av allt? Kollektionen, som består av två set med linne, behå och leggings, är hållbart tillverkade av 100% återvunna material. Plaggen är framställda av certifierad återvunnen elastanen och polyamiden där inga skadliga substanser eller kemikalier har används i produktprocessen. En ovanlighet i branschen men något som går helt i linje med varumärkets mission.

– Den har utökningen av vårt produktsortiment är ett stort, men naturligt steg för oss. Vi har använt vår erfarenhet och breda kunskap kring återvunna material och sticktekniker for att ta fram en soft wear kollektion lika passande att bara i hemmet som på stan, säger Linn Frisinger, CEO och grundare av Swedish stockings.

Sömlösa styles med smickrande detaljer

Den nya soft wear kollektionen består av två enkla styles som verkligen visar ett stort fokus för detaljer. Seten i ribbad textur ger en känsla av lyx samtidigt som den högkvalitativa passformen och höga komforten håller bekvämligheten på plats. De sömlösa plaggen, som släpps i svart och vaniljvitt, är designade för att följa kroppens kurvor och har bland annat ett brett midjeresår för extra stöd och bekvämlighet. Och inte nog med det, som pricken över i:et finns även en fin text på insidan av midjeresåret som lyder "Look good. Feel good. Do good".

Kollektionen finns tillgänglig från och med idag den 15 april och säljs hos Swedish stockings samt utvalda återförsäljare. Upptäck nya seten här!

Foto: Swedish stockings