Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Swedish Stockings utökar sortimentet med soft wear kollektion av återvunnet material

15 apr, 2021 
Swedish stockings släpper hållbar softwear kollektion.
Sköna loungewear plagg har under det senaste året växt fram till ett av garderobens allra viktigaste bastillbehör och nu gör ett mer hållbart alternativ entré på marknaden. Spana in Swedish Stockings nya tillskott!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så stylar du underkläderna 2021Brand logo
Så stylar du underkläderna 2021

Swedish stockings, kända för sina miljövänliga och högkvalitativa strumpor och strumpbyxor, utökar nu sitt sortiment med en helt ny produktkategori. Nu tar det miljömedvetna varumärket nästa steg och presenterar för första gången stickade soft wear produkter i seamless design. Det bästa av allt? Kollektionen, som består av två set med linne, behå och leggings, är hållbart tillverkade av 100% återvunna material. Plaggen är framställda av certifierad återvunnen elastanen och polyamiden där inga skadliga substanser eller kemikalier har används i produktprocessen. En ovanlighet i branschen men något som går helt i linje med varumärkets mission.

Annons
två sömlösa set i svart och beige från swedish stockings.

– Den har utökningen av vårt produktsortiment är ett stort, men naturligt steg för oss. Vi har använt vår erfarenhet och breda kunskap kring återvunna material och sticktekniker for att ta fram en soft wear kollektion lika passande att bara i hemmet som på stan, säger Linn Frisinger, CEO och grundare av Swedish stockings.

Sömlösa styles med smickrande detaljer

Den nya soft wear kollektionen består av två enkla styles som verkligen visar ett stort fokus för detaljer. Seten i ribbad textur ger en känsla av lyx samtidigt som den högkvalitativa passformen och höga komforten håller bekvämligheten på plats. De sömlösa plaggen, som släpps i svart och vaniljvitt, är designade för att följa kroppens kurvor och har bland annat ett brett midjeresår för extra stöd och bekvämlighet. Och inte nog med det, som pricken över i:et finns även en fin text på insidan av midjeresåret som lyder "Look good. Feel good. Do good".

Annons
Swedish stockings beige set med linne och leggings.

Kollektionen finns tillgänglig från och med idag den 15 april och säljs hos Swedish stockings samt utvalda återförsäljare. Upptäck nya seten här!

Foto: Swedish stockings

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons