Supermodellen Theres Alexandersson börjar blogga på ELLE idag!

08 november, 2012

Idag är det premiär för en ny blogg här på elle.se! Det är svenska supermodellen Theres Alexandersson som från och med idag kommer att blogga på theresalex.elle.se.

Theres Alexandersson är 22 år, uppvuxen i Uddevalla men bor just nu i Kristianstad i Skåne (när hon inte reser jorden runt med sin pojkvän vill säga). Mode, inredning och snowboard står på intresselistan, planerna på att utbilda sig till polis polisplanena lades på hyllan när modellkarriären inleddes.

Sitt första modelljobb gjorde hon 2010 under New York Fashion Week då hon gick Calvin Klein exclusive. Sedan dess har hon synts i tidningar som Harpers Bazaar, V Magazine, Vogue och givetvis ELLE samt i kampanjer för Max Mara, Max Azria, H&M och Topshop. På visningskontot hittar vi designers och modehus som Dolce & Gabbana, Paul Smith, Chloé, Alexander Mc Queen, Lanvin och många fler. 2010 var hon med på den prestigefulla Top 10 new faces och 2012 utsågs hon till Årets modell på ELLE-galan.

Vi skickade över några frågor till Theres som just nu befinner sig i Buenos Aires i Argentina.

Vad står härnäst på schemat?

– På söndag åker jag hem till Skåne igen sen verkar det som jag ska en sväng till Lissabon, Portugal. Men man vet aldrig riktigt vad som händer så vi får se.

Hur firar du jul?

– Jag älskar julen och den blir ofta väldigt klassiskt svensk. I år kommer min familj ner till Skåne så firar vi tillsammans med min sambo och hela hans familj. Det ska bli mysigt.

Kommer du på ELLE-galan den 11 januari?

– Absolut, kan knappt vänta!

BLOGGEN HITTAR DU PÅ THERESALEX.ELLE.SE! 

Theres fick ta emot priset för Årets modell ur handen på modellkollegan Mini Andén.

Theres på röda mattan tillsammans med modellkollegan och bästa vännen Madelen de la Motte.