Svenska märket Totême har hittat hem

24 sep, 2017 
AvJenny Fredriksson
Elin Klings Totême öppnar snart sin första butik på Åhlens City i Stockholm – ett steg mot ett livsstils-universum. ELLE passade på att prata framtid och stil, i märkets eleganta showroom.
Annons

ELLE träffar Elin Kling i Totêmes nyrenoverade showroom, beläget i centrala Stockholm. Det är en förlängd version av Totêmes estetik, som en varm, elegant kram i trä och tjusigt crèmevitt.

Beskriv din stil i tre ord?

– Metodisk, konsekvent och vaken.

Ditt bästa karriärtips till unga människor som vill komma in modebranschen?

– Våga drömma stort, jobba hårt och lita på din magkänsla.

Vem är din stilidol?

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Jag har ingen specifik stilidol. Jag inspireras av att vara i ständig rörelse och möta folk i min omgivning oavsett om det är under en ledig söndag i Central Park, på flygplatsen eller i tunnelbanan.

Ditt favoritplagg genom tiderna?

– En storstickad kashmirtröja från Céline. Den har haft ett bra PPU (price per usage) som jag brukar ursäkta mig med när det svider i plånboken …

Vad är din vision för Totême?

– Att Totême blir det första av något som vi inte har i dag. Ett modernt lifestylebrand, som vi bygger tillsammans med våra följare.

Annons

Var hittar du din inspiration?

– När jag reser. Oavsett om det är till New York, Italien eller ut till skärgården. Ombyte är viktigt för mig, precis lika viktigt som att hålla mina dagliga rutiner.

När är du som lyckligast?

– Efter en bra dag på jobbet då jag går och hämtar vår dotter Liv och tar en tidig middag på en uteservering tillsammans med min man Karl och vänner.

Gym eller yoga?

– En mix. Jag är dålig på att träna, är en rastlös själ.

Vart går din drömsemester?

– Den går om tre veckor till ön Pantelleria utanför Sicilien. Där hyr jag tillsammans med min familj och vänner ett hus långt ifrån närmsta granne.

Ditt bästa packtips?

– Få men användbara plagg. Det är en otrolig avkoppling att inte packa ner för mycket. Därför är Totêmes utbud av semesterplagg väl genomtänkt.

Guilty pleasure?

– Att äta frukost ute varje morgon. Min favoritstund på dagen.

LÄS OCKSÅ:

Annons
Innehåller annonslänkar