Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Inspireras av svenska kändisars och influencers gravidstilar

28 okt, 2022 
Svenska kändisar och influencers gravidstilar
Är du gravid och önskar stiltips? Från Maja Nilsson Lindelöf i body suit till Kenza Zouiten Subosic i stickad klänning – här är några svenska kändisars gravidstilar att inspireras av.
Annons
Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

De senaste åren har det varit en baby-boom bland svenska kändisar och influencers. Och det tackar vi för! För att vara gravid innebär ju för de allra flesta att du tvingas tänka till, tänka om och prova nytt i garderoben. Så all stilinspiration som fyller våra flöden är värdefull.

Här är några svenska kändisar och influencers som är eller nyligen har varit gravida. Låt dig inspireras av deras gravidstilar för att lättare hitta din egen!

Maja Nilsson Lindelöf

Maja Nilsson Lindelöf har två söner tillsammans med sin man, fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf och under båda graviditeterna levererade hon snygg stilinspiration. Här under andra graviditeten iklädd sweatshirt, kavaj, tights och höga stövlar. En look vi gärna kopierar alla dar i veckan (... såväl som gravid som utan gravidmage).

Annons

Och den här panglooken med svart body suit och jeansjacka ser både bekväm och snygg ut. 10 av 10!

Kenza Zouiten Subosic

Även Kenza Zouiten Subosic är tvåbarnsmamma och har delat med sig av mycket stilinspiration under sina graviditeter. Vi har bland annat sett henne bära en hel del stickade klänningar och kjolar – eller som den här ribbade varianten i tajt passform som hon matchar med croppad tröja.

Stickad kjol är både bekvämt, snyggt – och håller dig varm när kylan kommer.

Ett annat stilknep Kenza bjuder på – oversize-kappor med knytning ovanför gravidmagen.

Alida Morberg

Alida Morberg gravidstil

Alida Morberg berättade i augusti 2022 att hon väntar sitt andra barn tillsammans med Bill Skargård. Sedan dess har hon bjudit på flera gravidlooks på röda mattan – och klänning med plats för magen verkar vara go to-plagget. Åtminstone till fest. Här i klänning från Selam Fessahaye.

Alida Morbergs gravidstil

Och här i en rutig klänning med hög hals och lång ärm i september, 2022.

Michelle Abi Jeng

ELLE-profilen Michelle Abi Jeng fick en dotter sommaren 2021 och gick all in på sommarklänningar med rum för en gravidmage. Som den här lila drömmen!

Annons

Här i vit, stickad klänning.

Joanna Fingal

Joanna Fingal, som väntar sitt andra barn hösten 2022, bjuder ständigt på stilinspiration. Och hennes graviditeter har inte varit något undantag. Tvärtom! Här i cremefärgad höstlook i stickat.

Och här när hon var gravid med första dottern, Cleo, iklädd en dressad läderlook.

Nicole Falciani

I augusti 2022 meddelande influencern Nicole Falciani att hon väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen Berisha. Här i en grön, urhärlig gravidlook med kjol och croppad topp i södra Italien.

Och här, tidigare i graviditeten, iklädd en festlook bestående av croppad franstopp, bar mage och golvlång kjol.

Babba Rivera

Den svenska entreprenören Babba Rivera, som är bosatt i New York, har blivit mamma till två döttrar. Hon är en ständig källa till färgglad, lekfull stilinspiration – också som gravid! Här i tvådelat set med kjol och topp.

Och här i ytterligare en färgexplosion!

Annons

Petra Tungården

Petra Tungården fick sonen Harry, våren 2020. Precis som alltid satsade hon på lekfulla looks och experimenterade med sin stil. Här bär hon en kjol som klänning matchat med kavaj.

Och här i en lång klänning med fransar.

Alexandra Bring

I juni 2020 meddelade Alexandra Bring att hon väntar sitt tredje barn och sedan dess har hon bjudit på massor av stickade gravidlooks.

Här i stor, stickad tröja och stövlar. Bekväm och snygg sommarlook – och perfekt att matcha med ett par tights och en kappa när det är för kallt för bara ben.

Janni Delér

I mars 2021 blev Janni Delér tvåbarnsmamma. Under graviditeten såg vi henne bära såväl stickade klänningar som festliga plagg och strandmode. Men allra mest inspirerade blir vi kanske av hennes tights-looks, som den här.

Och här, tidigare i graviditeten, i en monokrom lila look – som ser lika bekväm som stylish ut.

Asabea Britton

Barnmorskan och influencern Asabea Britton är mamma till två. Med andra barnet var hon höggravid under sommaren och bjöd bland annat på gravidlooks i sommarklänning. Som den här orangea.

Här i en röd, ribbar klänning i lång modell.

Foto: Instagram

Annons