Supermodellen Georgina Grenville öppnade Filippa K AW18

22 jan, 2018 
AvLisa Segerson
Under söndagen och första dagen av höst- och vintersäsongens modevecka i Stockholm välkomnade vi tillbaka Filippa K till det svenska visningsschemat. Märket slog på stort och ingen mindre än supermodellen Georgina Grenville öppnade visningen.
Annons

Söndagens visning blev varumärkets första kollektion under ledning av Filippa Knutsson, grundare och styrelseledamot. Som på nytt ikläddes rollen som kreativ chef vid årsskiftet 2016-2017.

Det fanns många välbekanta ansikten i lokalerna, både på front row och catwalken. Modeller som gick vsiningen var bland annat Caroline Winberg, Say Lou Lou och ELLEgala-prisade Hedvig Palm. Extra roligt var att välkända 90tals-modellen Georgina Grenville öppnade visningen.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Georgina Grenville var en av årtiondets stora modeller. Hov var mest känd för sin tid med det italienska modehuset Guccis och en av de första modellerna för Gucci by Tom Ford. Greenville har också stått modell för Versace, Christian Dior, Valentino och Armani Exchange.

Se öppningsbilden.

Georgina Grenville. Foto: Mathias Nordgren

LÄS OCKSÅ:

Annons