Artikeln innehåller reklamlänkar

Så ser våren 2022 ut hos Stylein – ELLEs favoriter

Stylein ss22 – ELLEs favoriter och hur du stylar dem.

Våren närmar sig med stormsteg och SS22-kollektionerna börjar äntligen landa i butik! Hos Stylein kombineras skandinavisk minimalism med skräddad elegans – här är ELLEs favoriter från vårkollektionen.
15 februari, 2022

Med inspiration från sin ständigt föränderliga musa kantas våren hos Stylein av skandinavisk minimalism och skräddad elegans. Denna säsong har inspirationen och dess musa tagit sig till Londons gator där energin fylls av stadens vibrerande puls. Föreställ dig välskräddade silhuetter med böljande former och exklusiva kvalitéer i neutral färgpalett och du har våren 2022 signerad Stylein.

Klänning med böljande former från Stylein
Foto: Georgia Devey Smith Styling: Linn Hägglund

För vår musa handlar allt om en enkel sensuell elegans. Hon är inte mycket för de snabba trenderna som kommer och går och strävar alltid efter en tidlös estetik, säger Elin Alemdar, Designer och grundare av Stylein.

Stanna kvar för att ta del av mer om SS22-kollektionen från grundare Elin Alemdar i videon!

Styleins Elin Almedar berättar om SS22
2:45

Efter reklamen: Styleins Elin Almedar berättar om SS22

(2:45)

Slå på ljud
Mönstrad kofta och sjal från stylein ss22.
Foto: Georgia Devey Smith Styling: Linn Hägglund

Vårkollektionen signerad Stylein

I vårens kollektion kan du vänta dig allt från den typiska Stylein-kappan i kort modell men med markerad midja till långa längder som plockas upp genom svepande tunna plisserade klänningar till stickade set. Allt i en färgpalett som fångar pigga mönster och toner av gräddvitt, duvblått och mjuk beige.

Så stylar ELLEs stylingredaktör vårens stora trend – byxor med låg midja

ELLE stylingredaktörs 3 favoriter från vårkollektionen

ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth har klämt och känt på kollektionen och kan avslöja hennes tre favoriter från vårens samling och hur du stylar stilsäkert men bekvämt – upptäck dem här.

1. Det stickade gräddvita setet

Detta gräddvita set står som favorit tack vare sin lediga silhuett och flexibla användningspotential. Alla behöver ett stickat set i sin vårgarderob och vill man åt en variant som inte tummar på komfort eller stil skulle jag rikta blicken till detta gräddvita val. Bär som komplett set eller styla den svepande vadlånga kjolen med en krispig vit skjorta lätt instoppad. Pst, det är även ett perfekt plagg för dig som vill smygprova vårens trendiga låga midja, det är bara att hasa upp eller ner, simple as that!

Se setet i vitt och svart här! (länk till butik)

gräddvitt stickat set från stylein

Klicka på bilden för att komma till setet.

Foto: Georgia Devey Smith Styling: Linn Hägglund

2. Den plisserade klänningen – med djup rygg

Denna plisserade drömklänning är utan tvekan en av vårens mest smickrande och bekvämaste klänning. Med en svepande längd, ultralätt känsla och en djup urringning i ryggen blir den enkelt en favorit året om. Styla med en kavaj eller boxig jeansjacka under våren och med nätta sandaler sommaren ut.

Se klänningen i svart och beige här. (länk till butik)

svart plisserad klänning från stylein
Foto: Georgia Devey Smith Styling: Linn Hägglund

3. Den korta kappan – med markerad midja

Det är dags att välkomna vårens jackor och vill man åt en elegant men skräddad look är Stylein-klassikern en favorit att spana in. Med en lätt boxig passform och vacker markerad midja visas den nu i vårens färger. Med en duvblå variant som passar perfekt till klassisk denim till en mjuk beige som håller sig tidlös till allt från klassiska skinnbyxor till vita jeans.

Se kappan i fler färger här. (länk till butik)

duvblå kappa från stylein.
Foto: Georgia Devey Smith Styling: Linn Hägglund