Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Krämig och sensuell – Styleins kollektion för ss22

02 sep, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Stylein Stockholms Fashion Week SS22
Varje säsong tar Styleins musa en ny form och denna gång strosar hon längs Londons gator. Vi ser krämigt och sensuellt när Stylein presenterar sin kollektion för våren -och sommaren 2022. Se den här!
Annons
Styleins Elin Almedar berättar om SS22Brand logo
Styleins Elin Almedar berättar om SS22

Modeveckan börjar närma sig sitt slut, och vi är lyckliga och överösta med inspiration. Med ett firande av 20 år i modebranschen tog Stylein plats i Stockholms Fashion Week. Styleins musa får energi av Londons vibrerande puls och vi möts av sensuella och mjuka siluetter i krämiga kulörer. Under en intervju med ELLE berättar Elin Alemdar, Designer och grundare Stylein, om sin vår -och sommarkollektion 2022. Glöm inte att spana in intervjun i videon ovan!

- För vår musa handlar allt om en enkel sensuell elegans. Hon är inte mycket för de snabba trenderna som kommer och går och strävar alltid efter en tidlös estetik, säger Elin Alemdar.

Annons

Stockholms Fashion Week: Stylein SS22

Med en krämig kollektion i mixade material, skräddade plagg med en sportigare touch välkomnar vi Styleins kollektion för SS22. Scrolla och njut!

Vitt set med topp och tillhörande kjol från Stylein SS22
Stickad klänning i off white från Stylein SS22
Stor skjorta med beiga byxor från Stylein SS22
Annons
Brun skjortjacka med bruna shorts från Stylein SS22
Plisserad klänning med voluminösa ärmar från Stylein SS22
Vit klänning med öppen rygg från Stylein SS22
Annons
Stickad topp och stickad lång kjol från Stylein SS22
Beige kostym från Stylein SS22

Foto: Mikaela Hållén

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons