Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Styla trendfärgen beige – enligt Londons streetstyle-stjärnor

19 feb, 2019 
En av vårens stora trender är färgen beige, något som redan har blivit populärt bland streetstyle-stjärnorna som just nu syns aktivt under modeveckorna. Senast ut var London Fashion Week där beige minst sagt reagerade.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tänk lager på lager i olika nyanser av den ljusa jordnära färgen – beige! Från och med nu är det fullt fokus på beige som gäller, det är nämligen en av vårens stora trendfärger, men även en klassiker som är ett säkert kort att alltid ha i garderoben.

Möjligheterna är oändliga när det kommer till att bära trenden och det finns inga riktiga regler som du måste utgå från. Go bananas istället och mixa fritt, för just nu kan det inte bli för mycket av beige. I alla fall om vi tar en titt på vad som tog över London Fashion Weeks streetstyle. ELLE har samlat de snyggaste stylingarna av trendfärgen i ett härligt inspirationsregn!

Så stylar du trendfärgen beige – enligt streetstyle stjärnorna på London Fashion Week

1. Från topp till tå

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Bär beige från topp till tå! Mixa material och olika nyanser av den ljusa dova tonen för en stilsäker och fashionabel look. Kostymer i beige är ett perfekt exempel på hur man enkelt kan anamma stylingen.

Annons

2. Mixa trender

Mixa trender med varandra. Om du vill vara extra trendig ska du se till att mixa beige med djurmönster, som också är en stor trend just nu. Gör som ovan och kombinera en leopardkjol eller byxa tillsammans med en snygg kavaj i beige.

Annons

3. I detaljerna

Är du inte helt såld på paletten av beige? Ta småsteg och bär färgen på olika accessoarer istället. En snygg outfit formar sig ofta utifrån detaljerna och därför kan en snygg väska eller ett par skor i beige vara tryggt att ha i garderoben.

Annons

4. Trenchkappan

Streetstyle London Fashion Week, rutig trenchkappa.
Streetstyle London Fashion Week, rutig kostym och trench.
Streetstyle London Fashion Week, outfit.
Streetstyle London Fashion Week, beige polo och kappa.
Streetstyle London Fashion Week, detaljer på beige kappa.
Streetstyle London Fashion Week, Anna Wintor.
Streetstyle London Fashion Week, kappa I beige.

Äger du ett av vårsäsongens mest användbara plagg? Om du är en lycklig ägare till en klassisk trench-kappa är du trendigare än någonsin i år. Bär den med liknande nyanser för en perfekt outfit i vår.

Foto: Imaxtree

Läs mer:

Victoria Beckhamn visar AW19 på London Fashion Week

Streetstyle-detaljerna som tog över New York Fashion Week

Streetstyle-inspo direkt från New York Fashion Week

57 streetstyle-bilder från modeveckan i Köpenhamn

Annons