Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Så bär vi linnebyxorna i sommar – 4 trendiga looks från strandhäng till fest

14 jul, 2023 
AvSandra Bohlin
styla linnebyxor
Hur stylar vi årets trendigaste byxa – linnebyxan? Vi guidar dig med tre inspirerande looks från strandhäng och vardag till fest där trendbyxorna står i fokus!
Annons

Linnebyxorna är en av sommarens nyckelplagg och passar perfekt till både vardag och fest! Satsa på en full on linnelook eller varför inte bära dem till festen med ett par klackar och en trendig tubtopp? Vi listar looksen och shoppingtipsen att satsa på.

Styla linnebyxor – 4 looks

Vi listar 4 inspirerande looks med linnebyxorna i fokus som passar allt från vardag, strandhäng och fest!

Look 1: Vardagslook

Inget är mer trendigt en den stilsäkra linnelooken där du bär ett par byxor med en matchande skjorta! Ledigt, avslappnat och så snyggt där du kan låta accessoarerna höja looken ännu ett snäpp. Här stylar vi linnesetet med ett stickat linne med stilsäkra ränder och ett par snygga tofflor.

styla linnebyxor 2023

Look 2: Strandhäng

Nu kan vi inte hålla oss från att drömma oss bort till kritvita stränder och sol! Linnebyxorna passar perfekt till en chic strandlook stylat med en bikini eller baddräkt. Glöm inte solskyddet och solglasögonen!

Annons
styla linnebyxor 2023

Look 3: Festlook

Matcha linnbyxorna med en sommarens it-topp – tubtoppen! Satsa på ett par dressade linnebyxor och klackar så är festlooken kittad! Ett snyggt skärp i midjan blir pricken över i:et och såklart en liten väska att bära över axeln.

styla linnebyxor 2023

Look 4: Stilsäkert set

Ett av sommarens mest stilsäkra look är det tvådelade setet och hos Cos hittar vi ett superfint set i rutigt linnetyg med ett par shorts och en croppad topp. Styla till festen, stranden eller semestern!

Annons
styla linnebyxor 2023

Foto: Instagram

Se mer:

Inspireras av nya trenden quite luxuryBrand logo
Inspireras av nya trenden quite luxury

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons