Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Den genomskinliga väskan är tillbaka – så stylar du den

18 aug, 2023 
AvAmie Chorr
Genomskinliga väskan är ett av höstens it-väskor.
Y2k-eran som tagit över modescenen fortsätter leverera, och vad var hetare runt 00-talet än den genomskinliga väskan? Så stylar du den nostalgiska accessoaren så att den känns helrätt idag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Smygstarta modehösten med MQBrand logo
Smygstarta modehösten med MQ

Den genomskinliga väskan har länge varit en favorit på stranden, men den funkar minst lika bra som en kul kontrast till höstmodet. Såhär stylar vi den inför den nya säsongen!

Genomskinliga väskan är tillbaka.

Fyra tips på hur du stylar din genomskinliga väskan

Med en genomskinlig väska visar du upp allt du bär med dig (bokstavligen!) – se det som ett roligt sätt att lyfta ditt väskgame. Investera i snygga accessoarer för att organisera dina saker. Med exempelvis en färgglad eller beige sminkväska, datorcase i en fin färg, en snygg plånbok och designade nyckelringar blir allt du bär med dig en del av din look!

Annons

Lager på Lager

Använd den genomskinliga väskan som ett foder.

Den genomskinliga väskan fungerar också bra när den kombineras med andra väskor. Använd den som ett lager över en mindre väska eller i en större väska för att skapa en intressant visuell dimension. Ta en virkad väska och trä över din clearbag eller ha den inuti. Har du en cool påse hemma? Använd den som foder i din genomskinliga väska!

Se din genomskinliga väska som en tom canvas som kan byta skepnad varje dag.

Texturmix för inre färgklickar

En annan intressant idé är att experimentera med texturer och material. Lägg till en ljusblå fluffig nyckelring eller en limegrön scarf som du knyter runt handtaget för att bryta av mot det genomskinliga.

Annons

Minimalistisk monokromt

En enkel men kraftfull stylingmetod är att hålla färgpaletten neutral och monokrom. Kombinera en genomskinlig tote med en vit plånbok, khakigrönt datorcase och en brun fluffig halsduk. Låt väskan vara huvudfokus och låt de rena linjerna tala för sig själva.

Matcha din outfit med det du har i väskan

Om du är mer åt det koordinerade hållet kan du välja innehåll i din genomskinliga väska som matchar någon detalj i din outfit. Detta för en sammanhängande look! Para ihop din genomskinliga väska med exempelvis raka jeans matchat med ett ribbat vitt linne à la loewe, en svart oversize kavaj och ett par svartvita ballerinas. Utifrån denna look skulle du kunna matcha med ett datorcase i denim, svart pennfodral och en vit plånbok i din genomskinliga väska.

Foto: Launchmetrics.com/spotlight & Instagram

7 sevärda filmer från 2000-taletBrand logo
7 sevärda filmer från 2000-talet
Annons