Stutterheim i nytt samarbete med Alpha Industries

Stutterheim x Alpha industries

Snygga regnkläder med en militär twist. Det svenska regnklädesmärket Stutterheim samarbetar med amerikanska ytterklädesmärket Alpha Industries en tredje gång efter tidigare succéer. Se nya kollektionen här!
14 september, 2019

Tredje gången gillt! Stutterheim och Alpha Industries samarbetar igen. I den nya kapselkollektionen står de ikoniska, amerikanska militärytterplaggen i fokus men i en omtolkad, mer regnvänlig variant.

Allt vi vet om Stutterheim x Alpha Industries

Stutterheim x Alpha Industries-kollektionen speglar ett möte mellan smarta funktionsplagg och militärmode i fräsch nytappning. Samarbetet utgår ifrån två klassiska jackmodeller från Alpha Industries, ECWCS unisex parkas och N-2B short waist parkas. Båda regnkapporna går i stilrena unisex-modeller. Färgskalan är enkel, men väldigt tacksam om du letar efter en tidlös och hållbar investering. Regnkapporna kommer i en snygg, höstig burgundyfärg och en stilfull svart variant.

– Vi delar många synsätt om vikten av enkelhet och funktionalitet när det kommer till design. Vårt samarbete är ett resultat av detta, med delar som visar den stora symbiosen av Alphas tidlösa streetstyle-design och Stutterheims samtida kvalitetsfokuserade sätt att arbeta, säger grundare och creative director Alexander Stutterheim i ett pressmeddelande.

Materialvalet för kollektionen är en lättare version av Rubberized Cotton som används i alla Stutterheims regnklädesklassiker. Plagget är helt vattentätt, både tack vare tyget i sig själv och de dubbla sömmarna. Snyggt, trendsäkert och funktionellt helt enkelt!

Här kan du köpa Stutterheim x Alpha Industries nya samarbete

Regnkapporna från Stuttenheim x Alpha Industries kommer att finnas i limiterad upplaga på stutterheim.com, i Stutterheims flaggskeppsbutiker i Stockholm och New York och hos globala återförsäljare. Prislappen ligger på 4 295 kr respektive 4 695 kr. Vilken modell gillar du bäst?

Se plaggen från Stutterheim x Alpha Industries:Stutterheim x Alpha Industries, svart regnkappa

ECWCS unisex parkas i svart utförande.

Stutterheim x Alpha Industries, vinröd regnkappa

N-2B short waist parkas i burgundy.

Läs mer:

Här är de viktigaste modetrenderna hösten 2019

H&M släpper ny Conscious-kollektion – se bilderna här!

Så bär du höstens trendigaste mönster – rutigt