Streetstyletrenderna SS20 – från London Fashion Week 2019

Streetstyle från London Fashion Week SS19

Oväntade färgmöten, naturnära looks och uppiggande mönster. London Fashion Week SS20 var fullproppad av magisk streetstyle och vi har samlat de allra bästa looksen. In och inspireras med ett maffigt bildregn!
19 september, 2019

London Fashion Week 2019 må precis har nått sitt slut, men vi håller oss kvar i den pulserande modestaden lite till. Nu byter vi nämligen fokus från catwalken och alla spektakulära visningar till den minst lika heta streetstylen som är full av färgstark inspiration!

Trender direkt från London Fashion Week SS20

Det är inte bara på catwalken där vi har snappat upp rykande färska trender. Streetstylen har blivit allt viktigare under modeveckorna och är numera en kreativ plattform full av inspiration. Under London Fashion Week 2019 har färg verkligen stått i fokus bland gästerna. Vissa satsar på den stora hösttrenden ton i ton, där en hel outfit följer en och samma färgskala. Det är ett enkelt men elegant sätt att skapa en enhetlig, genomtänkt look.

Andra bryter av med ett accentplagg i färg som gärna får dra åt sig lite extra uppmärksamhet. Tänk en poppig stickad tröja, en färgstark kappa eller ett par senapsgula kostymbyxor. Sugen på att maxa lite mer? Satsa på en hel outfit i färgstarka, poppiga kulörer! Som vi såg på streetstylen får ett färgglatt accentplagg gärna möta ett annat – exempelvis en ljusgrön blus med en koboltblå kjol. Oväntade färgmöten går sällan fel!

Bästa streetstylelooksen från London Fashion Week SS20:

 

Foto: Imaxtree.

Läs mer:

De hetaste looksen från London Fashion Week SS20

Här är de bästa looksen från New York Fashion Week SS20