Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Streetstyle-trender från New York Fashion Week SS23

13 sep, 2022 
Streetstyle-trender från New York Fashion Week SS23
En snabb blick på den streetstyle som flödar bland New Yorks gator just nu och höstens it-plagg + stylingkombinationer är hittade. Spana in 4 streetstyle-trender vi tar med oss från modeveckan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: Så stylar du vardagsplaggen som höjer din lookBrand logo
Video: Så stylar du vardagsplaggen som höjer din look

DENIM

Alla älskar denim och New York gör det tydligt att vi är många som har längtat tillbaka till favoritjeansen. Favoritstylingen stavas dubbeldenim och modeeliten bär det allra helst med extra baggy passform. Precis i linje med höstens trendmodell som är just det – lågmidjad och baggy! Annars syns denimkjolen som uppstickare (hur fint?) och den vita toppen som kompletterande bas!

Annons
Annons

Tub-toppen

Höstens it-topp som låter axlarna vara nakna har tagit sig från catwalk till gata! Vi pratar om tub-toppen som är överdelen med förmåga att lyfta en enkel look från noll till 100, och som just nu landar i butik som höstens nyhet! Bland streetstyle-looksen som intar New Yorks gator syns den genom alla tänkbara stilkombinationer och vi står redo att plocka inspiration för hösten!

Annons
Annons

Monokromt svart och vitt

Även om en färgstark look alltid är upplyftande och underbart är det något med monokroma looks i svart och vitt som får oss att vilja bära det om och om igen. Inte sant? Titta bara på alla stilsäkra kvinnor i New York som låter det enkla monokroma bli till säsongens mest intressanta val. Vi låter streetstyle-bilderna tala för sig själva och bjuder på höstinspiration om tre, två , ett!

Annons
Annons
Annons
Annons

Bikerjackan

Vi litar gärna på bikerjackan som den perfekta övergångsjackan när vi närmar oss höst och stilinspirationen hittar vi nedan. Till jeansen eller barbent (ett liiiitet tag till kan det gå) eller varför inte över den svepande långklänningen när det vankas för festligare val?

Annons
Annons
Annons
Se också: Prinsessan Dianas gravidstilBrand logo
Se också: Prinsessan Dianas gravidstil

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons