Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Streetstyle-trender från Milano Fashion Week SS23

27 sep, 2022 
Streetstyle-trender från Milano Fashion Week SS23
Innan vi vänder blicken till Paris modevecka tar vi ett span på streetstyle-trenderna som florerade på Milanos gator. ELLE listar tre utvalda spaningar – som är perfekt att anamma i höst.
Annons
Video: Så stylar du vardagsplaggen som höjer din lookBrand logo
Video: Så stylar du vardagsplaggen som höjer din look

Cargobyxan

Redan under Köpenhamns modevecka i början på augusti kunde vi se att det var en specifik byxa som stod som allas favorit. Nu, i slutet av september är spaningen ett faktum och den trendiga cargobyxan syns precis överallt under stundande modeveckor. Stylingkombinationerna är många men nedan hittas sex favorit-looks från Milano där allt från den voluminösa silhuetten till hårt möter mjukt står i fokus.

Annons
Annons

Maxade kappan

Milanos gator har levererat en maxad silhuett där den boxiga kappan eller jackan med rejäla drag står som statementplagget att räkna med. Vi plockar inspiration och bär med oss den in i höstsäsongen som råder!

Annons
Annons

Denim girls

Att jeans är en evig klassiker blir bara mer och mer självklart efter säsongens modevecka. Från Köpenhamn och New York till Milano och förmodligen Paris. Jeanslooksen tar över bland modeveckans streetstyle och vi fullkomligt älskar att se hur jeans får nytt liv när nya stylingkombinationer plockas fram. Med allt från oväntade och lekfulla detaljer som sticker fram, till denim on denim och klassiska nyckelplagg med en twist – här lovas 100% jeansinspiration!

Annons
Annons
Annons
Se också: Bakom kulisserna – häng med när Janice plåtas för ELLEBrand logo
Se också: Bakom kulisserna – häng med när Janice plåtas för ELLE
Annons