Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Streetstyle från Paris Fashion Week 2023

07 mar, 2023 
AvSade Borquez
Streetstyle från Paris Fashion Week 2023.
Paris Fashion Week har bjudit på coola och djärva looks – både på och utanför catwalken. Ta ett span på streetstyle-trenderna som dominerat på de franska gatorna!
Annons
6 korta och trendiga frisyrer att inspireras av 2023Brand logo
6 korta och trendiga frisyrer att inspireras av 2023

Precis som alltid är Paris sist ut under modemånaden och vi har under den senaste veckan fått ta del av coola och djärva looks, tankat inspiration och chockats av scener utöver det vanliga från visningarna – från Heliot Emils "The Burning man" till Stella McCartneys visning dedikerad till hästar. Men det är inte bara visningarna som har väckt uppståndelse! Streetstyle-looksen som dominerat Paris gator de senaste sju dagarna har givetvis också varit proppfull med inspiration. Den senaste veckan har visat upp många nya intressanta kombinationer och ELLE har givetvis djupdykt bland streetstyle-trenderna. Spana in detaljerna som stack ut och låt dig inspireras!

Annons

fyra streetstyle-trender som stack ut under Paris Fashion Week

SILVER

Guld har länge stått i toppen som favoriten när det kommer till guld eller silver, men nu gör modebilden det tydligt att silver är nummer ett! I Paris syntes allt från accessoarer till smycken och plagg i silvrets triumferande färg.

Silver väska
Annons
Annons

MAXADE LÄNGDER

Det ser ut som att maxikjolarna tagit sitt fäste på Paris streetstyle, precis som i Milano! Med det stannar inte med svepande långkjolar då även maxiklänningar har gjort ett starkt intryck. Ju längre längder och mer tyg desto bättre, gärna med volym och volanger. Ett gott tecken på att våren är på ingång och att sommaren inte är långt efter!

Annons
Annons

DENIM på DENIM

Denim på denim-trenden smög sig på som en favorit redan tidigare säsong men har nu växt sig ännu starkare. Som en av vårens starkaste trend är det inte konstigt att det var enfärgade looks med jeans från topp till tå som dominerade på gatorna i Paris. Dubbeldenim-trenden är här för att stanna, helt klart!

Annons
Annons

SKRÄDDARSYTT

Under många säsonger har den oversizede kavajen varit en av de mer dominerande trenderna men det är något som spås förändras! Och vi kan givetvis blicka till streetstylen som visar på en skiftning mot kavajer som sitter tajtare mot kroppen och följer kroppens silhuetter.

Annons
Annons
Kvinnorna som revolutionerat modehistorienBrand logo
Kvinnorna som revolutionerat modehistorien
Annons