Streetstyle: Inspireras av Köpenhamns streetstyle-scen inför Alla hjärtans dag

14 feb, 2018 
AvJana Alimi
Några enkla stylingtricks som garanterat sätter stilen på Alla hjärtans dag? Inspireras av modemetropolen Köpenhamns streetstyle-scen med härliga röda och rosa looks inför årets mest romantiska dag!
Annons

Fira Alla hjärtans dag i kärlekens tecken och var trendig samtidigt. Rött och rosa är de perfekta färgkulörerna för att koordinera en fantastisk och romantisk look inför kvällens efterlängtade dejt med din partner eller middagen med vännerna. Rätt detaljer kan lyfta vilken look som helst – satsa på ett par statementskor och en tjusig topp till ett par svarta smokingbyxor. Det är ett säkert kort. Det går inte att misslyckas med en trendsäker stil, speciellt inte med knalliga färger och vågade detaljer som maximerar trendgraden på din outfit.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Låt dig inspireras av härliga looks som vi har samlat ihop från Köpenhamns streetstyle-scen i våra favoritfärger rosa och rött.

En av vårens hetaste trender är blomdetaljer – så hett och rätt!

Annons

Investera i ett par knallröda ankelboots. De piggar upp vilken look som helst!

Balenciagas strumpskor och knähöga stövlar är det perfekta för att höja modegraden på den romantiska middagen med din partner eller din bästis.

Annons

Släng på en tjusig kappa till track suiten för att göra looken mer romatisk.

Varma och röda färgtoner – we like!

Annons

Ska du fira Alla hjärtans dag med bästa vännen? Färgkoordinera era looks!

Guccis statmentväska är den perfekta färgklicken till en monokrom look.

Annons

Ett par rutiga byxor i kombination med en varm, röd färg känns så retro men ändå så modernt.

Vill du köra en enkel look till kvällens dejt? Chanels knallröda Boy bag i kombination med en blå skjorta skapar en skön minimalistisk look med det lilla extra.

Annons

Magväskan höjer trendgraden på looken samtidigt som du har en snygg och avslappad stil.

Foto Imaxtree

Annons