Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Levi's hyllar Harvey Milk i ny Pridekollektion – se bilderna här

24 jul, 2017 
AvJoel Linde
Levi's lanserar en kollektion med Harvey Milk som huvudperson inför Stockholms Pridefestival.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Stockholms Pridefestival pågår mellan den 31 juli och 6 augusti och som vanligt har vi ett fullspäckat program med fest, parad och mängder av intressanta seminarier att se fram emot.

Till årets Pridefirande släpper också Levi’s den fjärde upplagan av sin Pridekollektion, detta år med temat ”fight stigma”. Kollektionen är könsneutral och börjar säljas tisdagen den 25 juli inför Stockholm Pride. Den finns på levi.com och vid Levi’s Studio vid Hötorget.

Här är bilderna från kollektionen!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Harvey Milk var en av världens första öppet homosexuella politiker som kämpade för hbtq-personers rättigheter, men blev mördad inte ens ett år efter att ha valts till stadsfullmäktige i San Fransisco.

Överskottet av försäljningen av Levi’s Pride-kollektion går därför oavkortat till fonden i hans minne, samt fonden för Levi’s andra samarbetspartner, Stonewall Community.

Annons