Stockholm Fashion Week: Följ den digitala modeveckan här!

Stockholm Fashion Week: Följ den digitala modeveckan här!

Stockholms modevecka gör comeback i ny digital form mellan den 25 och 27 augusti. ELLE uppdaterar dig med de senaste trenderna och presentationerna här på ELLE.se eller följ med på stockholmfashionweek.se
24 augusti, 2020

Som en följd av covid-19 kommer för första gången svenska designers och varumärken att samlats mellan den 25 och 27 augusti för att skapa modevärldens nya normala under den ny digitala plattform stockholmfashionweek.se

By Malina visar sin kommande 2021-kollektion digitalt under Stockholm Fashion Week.

Följ med på en rad digitala aktiviter

Stockholm Fashion Week är tillbaka med en rad nya digitala aktiviteter och mindre fysiska presentationer som på ett säkert sätt bäst ska presentera vår- och sommar kollektionerna 2021. Dagarna mellan den 25 och 27 augusti innehåller en rad presentationer, visningar, livesändningar, interaktiva möten med designers, intervjuer, paneldiskussioner och mycket annat.

– Stockholm Fashion Week SS21 bjuder på en fin uppslutning av svenska märken och modeskapare. Det ska bli spännande att se så många modevarumärken enas under den här nya digitala plattformen och på de mindre presentationerna som sker, med stor respekt för pandemin, säger chefredaktör Cia Jansson.

Stockholm Fashion Week schema dag 2

11:00 Lexington

11:30 Odd Molly

12:00 Hunkydory

12:30 Jennifer Blom

13:00 Fact of Fiction

13:30 Arket

14:00 Maria Nilsdotter

15:00 ATP Atelier

15:30 Stand Studio

16:00 Syleteq

16:30 Rodebjer <3 Iggyjeans

17:30 By Malina

18:00 Beckmans Designhögskola

Först ut som startskott för modeveckan var House of Dagmar som på morgonen kickade igång med en video följt av ett snack med systrarna bakom märket. Därefter följer en rad varumärken som bland annat: Amanda Borgfors Mészáro, Stylein, AVAVAV, Hunkydory, ATP Atelier och Stand Studio.

Studenterna vid Beckmans Designhögskola visar fram sin examensutställning med en live visning den 26 augusti kl 18.00 som fått namnet Piece By Piece. Ta del av kreativiteten hos framtidens visuella kommunikatörer, formgivare och modedesigners.

Jade Cropper är en av studenterna som visar sin examenskollektion under Stockholm Fashion Week.

Förutom visningar och presentationer under de tre kommande dagarna sker även live framträdande av en hemlig artist. NK kommer även att dela ut en rad utmärkelser inom mode och stil under torsdagen den 27 augusti. ELLE uppdatera dig kontinuerligt med de senaste presentationerna, trenderna och härlig streetstyle från modeveckan. Bänka dig, gör dig redo och följ med oss på Sveriges första digitala modevecka!

Foto: By Malina, House of Dagmar, Beckmans Designhögskola.

LÄS MER: 

Kronprinsessan inviger Stockholm Fashion Week

Stockholms modevecka återetableras i ny digital form – med hållbarhetsfokus!

ELLE älskar svenskt mode – nu hyllar vi våra svenska modeskapare