Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Först hos ELLE: Stjärndesigner ställer ut exklusiva klänningar på Grand Hôtel

30 aug, 2017 
AvLisa Segerson
Under modeveckan ställer den svenska kreatören Bea Szenfeld ut tre exklusiva papperskreationer i Grand Hôtels vackra lobby i Stockholm. Se klänningarna redan nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Som ny officiell arena för Fashion Week Stockholm välkomnar Grand Hôtel Sveriges främsta modevarumärken mellan 30 augusti och 1 september. Flertalet medverkande designers presenterar sina kommande vår- och sommarkollektioner på hotellet under tre dagar.

Såväl svensk som internationell modepress samlas under tre dagar för att bevaka och ta del av det senaste inom svensk modedesign. En av dagarnas händelser är en utställning av konstnären och modeskaparen Bea Szenfelds verk.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Under modeveckan ställer den svenska kreatören ut tre stycken papperskreationer på hotellet som aldrig tidigare visats. De exklusiva kreationerna kommer att stå placerade i lobbyn och Szenfeld blir därmed den första externa partnern att få ta plats på denna yta.

Annons

– Jag är väldigt stolt över att vara den första designern som ställer ut i Grand Hôtels vackra lobby. Jag kom- mer presentera tre stycken papperskreationer som aldrig tidigare visats upp för allmänheten. Extra kul är att också att få överraska hotellets gäster och besökare med min design, säger Bea Szenfeld.

MER INFÖR STOCKHOLMS MODEVECKA:

Häng med under Fashion Week Stockholm – följ oss i våra sociala medier

Ladda upp inför Fashion Week Stockholm med dessa modefilmer

Nelly.com öppnar Pop-up under modeveckan

Annons