ANNONSSAMARBETE MED COS

Stilrena och klassiska silhuetter –plaggen som lyfter vårgarderoben

Stilrena och klassiska silhuetter –plaggen som lyfter vårgarderoben

En ny säsong är på ingång och just nu drömmer vi om en inspirerande vårgarderob. Hos COS går våren i mjuka toner och färgstarka kulörer med stilrena och luftiga silhuetter. Här plaggen och accessoarerna som ger oss vårkänslor.
09 mars, 2023
Advertisement

Våren hos COS mixar bekväma oversize plagg med en skräddad silhuett där fokus ligger på klassiska basplagg i modern tappning. Det Londonbaserade varumärket har valt att skapa plagg och accessoarer med fokus på säsongsbetonade färger och former med material i avslappnat linne och bäckebölja – blandat med tidlösa trenchcoats och jackor i djärva kulörer som lyfter alla outfits och värmer svala vårkvällar. Kollektionen som går att ta med från säsong till säsong är en fullträff för alla som vill bygga en garderob som är hållbar, smart och stilsäker.

I vår gör COS även ett samarbete med ikoniska designern Linda Farrow som skapat unika glasögon och solglasögon sen 70-talet. Den amerikanska designern som var en av de första att se solglasögon som en modeaccessoar har skapat en exklusiv kollektion för COS, som består av klassiska pilotglasögon och stilsäkra Wayfarers med trendiga detaljer och färgsättningar.

Vårens 14 stilsäkraste köp

Med pigga färgklickar, klassiska basplagg och stilrena våraccessoarer klär COS oss från topp till tå – här är de perfekta köpen för alla som vill skapa en personlig vårgarderob som sticker ut.

1. Klassisk trenchcoat

2. Kavaj och shorts

3. SKRÄDDAD BLAZER

4. LIla dressade byxor

5. RUNDA solglasögon

solglasögon

Solglasögon, COS x Linda Farrow, 1500 kr.

6. Svart bandeau topp

7. utsvängda läderbyxor och kavaj

leather

Utsvängda läderbyxor, 3500 kr matchat med svart kavaj, 5500 kr.

8. rektangulära solglasögon

9. Statement kavaj

kavaj

Ärtgrön kavaj, 5500 kr.

10. färgstark väska

11. plisserad kjol

12. grön klänning

13. stilrena örhängen

14. vit croppad skjorta