Stella McCartney till Stockholm, Lindex och Missonis kampanjbilder och Gisele har äntligen bekräftat

21 augusti, 2012

Vår nyhetsspanare Anna Kopito ger dig senaste nytt från modevärlden här på elle.se. Flera gånger i veckan levereras de i samlad form under vinjetten modespion. Dagens laddning kommer här.

> Läs fler modespioner!

> Läs Annas blogg!

av ANNA KOPITO foto STELLA PICTURES, PRESSBILDER

STELLA MCCARTNEY TILL STOCKHOLM

Ännu ett internationellt varumärke har bestämt sig för att etablera sig i Stockholm. I februari är det planerat att Stella McCartney ska öppna en butik i Bibliotekstan. Den 221 kvm stora butiken kommer att ligga på Mäster Samuelsgatan 3 och vara fylld av Stellas minimalistiska design. Vilken lycka!

LINDEX OCH MISSONIS KAMPANJBILDER

Lindex samarbete med Missoni är efterlängtat och kommer att lanseras den 25 september i Lindex butiker och online. Klädkedjan har redan släppt de första kampanjbilderna. Kollektionen består av dam-, barn, och underkläder samt accessoarer i Zig-zag- och vågmönstren, som kännetecknar modehuset. Ett av favoritplaggen ur kollektionen är pennkjolen nedan.

GRATTIS GISELE!

Om två och en halv veckor börjar modesäsongen och först ut är New York Fashion Week. Den bäst betalda modellen i världen, Gisele Bündchen, har under de senaste säsongerna synts på Alexander Wangs och Givenchys visningar, men i år kommer vi antagligen inte se henne promenera ut på catwalken. Igår kom nämligen den fantastiska nyheten att Gisele har bekräftat att hon är gravid. Grattis till Gisele och Tom Brady!