Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Stella mcCartney avslutade precis sin höstvisning med ett mäktigt budskap

06 mar, 2017 
AvLisa Segerson
Stella McCartneys höstvisning i Paris lämnade härlig energi och ett bra budskap efter visnigen i Opéra Garniers lokaler. Nämligen ”Faith, love, don't f*ck with my energy”.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Under måndagen var det dags för Stella McCartney att visa sin nya höstkollektion under Paris Fashion Week. Designer visade inte endast upp nya plagg för modebranschen och kändiseliten, hon förmedlade även ett budskap. Och det gjorde hon genom att be sin modeller avsluta showen med en förbestämd dans och sång.

När sista looken hade visats så samlades alla modeller på catwalken och framförde ett medley med sloganen: ”’Faith, love, don’t f*ck with my energy.”.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Stella McCartney är sedan tidigare känd för sitt designarbete inom hållbart mode. Designer är även tydlig med att hon designar för att lyfta viktiga frågor och förmedla budskap med hjälp av sina kollektioner.

– Jag är en designer och mitt jobb är att designa kläder. Och jag vill designa kläder som är bra. Det är min största utmaning och stora kamp, säger designern i en intervju med ELLE.

Se bilder från visningen här.

SE ALLT FRÅN PARIS CATWALK. 

Annons

Faith. Love. Energy.

LÄS OCKSÅ: STELLA MCCARTNEY OCH ARMANI VINNER PRIS FÖR DJURVÄNLIG DESIGN

Kollektionen visades på Opéra Garnier i Paris. 

Annons