Stella mcCartney avslutade precis sin höstvisning med ett mäktigt budskap

Stella McCartneys höstvisning i Paris lämnade härlig energi och ett bra budskap efter visnigen i Opéra Garniers lokaler. Nämligen ”Faith, love, don't f*ck with my energy”.
06 mars, 2017

Under måndagen var det dags för Stella McCartney att visa sin nya höstkollektion under Paris Fashion Week. Designer visade inte endast upp nya plagg för modebranschen och kändiseliten, hon förmedlade även ett budskap. Och det gjorde hon genom att be sin modeller avsluta showen med en förbestämd dans och sång.

När sista looken hade visats så samlades alla modeller på catwalken och framförde ett medley med sloganen: ”’Faith, love, don’t f*ck with my energy.”.

Stella McCartney är sedan tidigare känd för sitt designarbete inom hållbart mode. Designer är även tydlig med att hon designar för att lyfta viktiga frågor och förmedla budskap med hjälp av sina kollektioner.

– Jag är en designer och mitt jobb är att designa kläder. Och jag vill designa kläder som är bra. Det är min största utmaning och stora kamp, säger designern i en intervju med ELLE.

Se bilder från visningen här.

SE ALLT FRÅN PARIS CATWALK. 

#stellamccartney #pfw #pfwfw17 finale Choreography by #BlancaLi #faith #love #energy @stylemagazineitalia @stellamccartney

Ett inlägg delat av Michele Ciavarella (@micheleciavarella) Mar 6, 2017 kl. 2:41 PST

Faith. Love. Energy.

LÄS OCKSÅ: STELLA MCCARTNEY OCH ARMANI VINNER PRIS FÖR DJURVÄNLIG DESIGN

Kollektionen visades på Opéra Garnier i Paris.