Spana in coola Gannis nya butik i Stockholm

Spana in coola Gannis nya butik i Stockholm

Ganni öppnar en helt ny konceptbutik och alla fans i Stockholm har en ny destination att vallfärda till.
08 mars, 2019

Bakgrunden till Gannis framgångssaga började 2009 då det gifta paret Ditte Reffstrup, Gannis kreativa chef och Nicolaj Reffstrup, vd, tog över 2009 varumärket. Det hade startat nio år tidigare av en gallerist i Köpenhamn som hade som mål att skapa den perfekta kashmirplagget.

Ganni fick snabbt en lojal fanskara i Skandinavien som älskade varumärkets moderna take på ett modernt och bärbart mode. Ganni-kulten spreds organiskt över hela världen och nu finns de representerade worldwide i över 400 butiker världen över.

Och nu har äntligen turen kommit till Sverige att få sin första Ganni konceptbutik. Inredningen speglar det danska varumärkets coola estetik perfekt med mycket färg och fina detaljer. Dessutom har inredningen ett tydligt hållbarhets-tänk med mycket återvunna material, både i möbler och byggmaterial. Så ifall ni är i Stockholmstrakten, beger er till Norrlandsgatan 11 för att få en härlig dos dansk mode- och inredningsinspiration! Designen har den coola designfirman Stamuli gjort.

Dessutom släpper Ganni en mini-hyllningskollektion som heter Stockholm som består tre vita skjortor med tuffa mönster på.

Butiken öppnar fredag den 8 mars klockan 10.

Läs mer:

Ganni släpper en hyllningskollektion till Stockholm

Stilfullt och naturnära på Gannis AW19–visning i Köpenhamn