Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Spana in Bukowskis nya konst- och modeutställning

24 jan, 2018 
AvAlva Fierro
Bukowskis har öppnat en vacker utställning med skulpturer i fokus.
Annons

I veckan har det varit modevecka i Stockholm. Under söndagen presenterade svenska märket Totême sin höstkollektion på Bukowskis, tillsammans med verk av konstnärerna Eric Grate och Eva Lange.

I en inspirerande miljö, omgiven av konstnärernas skulpturer, visades den avskalade och enfärgade vårkollektionen upp för allmänheten.

Annons

För den konstintresserade pågår just nu en utställning av verken i Bukowskis klassiska lokaler vid Berzelii Park, Stockholm.

Se drygt femtio verk av Eric Grate och Eva Lange, som båda hämtat mycket av sin inspiration från naturen såväl som från den förhistoriska kykladiska konsten och folkloristisk afrikansk skulptur.

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Med utgångspunkt från detta kulturella arv har de båda format sitt eget, högst personliga formspråk där de renodlat och reducerat de föreställande elementen där endast det mest essentiella återstår.

Utställningen är gratis och pågår mellan 23 – 31 januari, 2018

Plats: Bukowskis, Berzelii Park 1, Stockholm

Artikeln publicerades först på Residence.

Annons