Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Sommarmode 2020 – plagg och produkter för en chic stil i sommar

08 jun, 2020 
Plaggen och accessoarerna du behöver sommaren 2020
Bekväm men stilsäker i sommar? Satsa på nyckelplagg som går att använda dag som kväll och låt fötterna vila i bekväma sneakers. ELLE listar 10 tips som sätter stilen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Trendiga detaljerna att satsa på sommaren 2020Brand logo
Trendiga detaljerna att satsa på sommaren 2020

 

Oversizeskjortan, sandaler med en twist, moderna solglasögon och vårdande beautyprodukter i mini-size – det finns ett och annat som toppar listan för en stilsäker men bekväm semesterstil (hemma) i sommar med vad är värt att satsa på? Ta del av 10 tips för en chic hemesterstil, utvalda av ELLEs shoppingredaktör Josefine Kanth. Håller du med?

Stilinspiration från modeveckan i New York.
Stilinspiration från modeveckan i New York.

10 sommartips för en chic sommarstil:

1. Solglasögon, Chimi eyewear

solglasögon från Chimi eyewear

Stilsäkra solglasögon med solskydd är ett måste! Dessa från Chimi eyewear med modern cat-eye modell sätter en chic känsla i sommar. Se mer och klicka hem solglasögonen här (reklamlänk).

Annons

2. Skjorta, Totême

En oversized skjorta funkar alla dagar i veckan, oavsett väder. Denna variant kommer  från Totême.

En oversized skjorta funkar alla dagar i veckan, oavsett väder. Denna variant kommer  från Totême. Se mer och klicka hem skjortan här. (reklamlänk)

3. Bermudashorts, Gestuz

Bermudashorts i läder från Gestuz

Sommarens shorts är utan tvekan bermudashortsen och det finns i alla möjliga material och nyanser. Här finns ett urval av favoriter i butik men just dessa i läder kommer från Gestuz och finns att klicka hem här (reklamlänk).

Annons

4 Sneakers, Converse

vita sneakers från COnverse.

Satsa på klassiska vita sneakers på fötterna, det är ett användbart kort att dra fram från garderoben då det passar till precis allt. Klänning, shorts, jeans – you name it. Se mer och klicka hem dessa Converse i vitt här (reklamlänk).

5. Stickat set, Filippa K

stickad topp från Filippa K.

Ett stickat set är både smart, snyggt och smidigt under sommarsäsongen! Bär det ihop till fest med klackar eller separat för en mer vardaglig look. Den stickade toppen finns här (reklamlänk) och gör sig extra fin tillsammans med bland annat högmidjade shorts.

Annons
Stickad kjol från Filippa K.

Den matchande kjolen i stickat material finns här (reklamlänk), styla med skjortan i oversized modell för en avslappnad med stilsäker look.

6. Sandaler, Ganni

leopardmönstrade sandaler från Ganni.

Sandalerna i smidig slip-in modell är en snygg och skön sko tack vare sin öppna tå och sköna passform. Välj att krydda till det med ett mönstrat par i sommar, som dessa i leopard från Ganni. Se mer och klicka hem skorna här (reklamlänk).

Annons

7. Stråväska, Loewe

Stråväska, Loewe

Stråväskan är och förblir sommarsäsongens it-väska, bär den på språng i stan eller dra med dig den till strandhänget. Här finns ett gäng av ELLEs favoriter men den här stråväskan från Loewe med bruna läderdetaljer finns att klicka hem direkt här (reklamlänk).

8. Solskydd, Filorga

UV bronze mist SPF 50+ från Filorga

Solskydd på språng för säkra soldagar! Välj ett solskydd med hög SPF och smidig mist-formula som enkelt kan hänga med i stråväskan varje dag. UV bronze mist SPF 50+ från Filorga finns här (reklamlänk).

Annons

9. Läppglans, Dior

Addict lip glow oil från Dior

Återfukta läpparna med ett vårdande läppbalm! Läppoljan Addict lip glow oil från Dior skyddar och förstärker läpparnas naturliga kulör. Upptäck mer här (reklamlänk).

10. Handkräm, Monsun

Handkräm från Monsun.

I dessa tider håller vi hårt i handdesinfektionen men glöm inte återfukta mellan varven. Monsun har ett gäng vårdande handkrämer i smidig ministorlek som tar noll plats i väskan. ELLEa favorit är All day savior som vårdar händerna med ingredienser som hyaluronsyra och mineraler för en vårdande effekt. Upptäck mer här (reklamlänk).

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

De 10 största modetrenderna sommaren 2020

Vita och blommiga sommarklänningar att bära under midsommar

ELLEs stora guide till sommarens trendigaste badmode

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons