Artikeln innehåller reklamlänkar

Soft Goat släpper sin första kollektion med ytterplagg – se den här

soft goat kollektion höst 2022 outerwear ytterplagg

Uppdatera din höst- och vintergarderob! Nu lanserar Soft Goat sin första kollektion med ytterplagg i mjuk kashmir och ull – spana in våra favoriter här!
30 september, 2022

Efter år av efterfrågan kan nyheten äntligen avslöjas – nu tar Soft Goat ett steg närmre en komplett och tidlös garderob och lanserar ytterplagg!

Kollektionen, och även den helt nya produktkategorin, inkluderar ytterplagg i mjuk ull- och kashmirblandning som hjälper dig att skapa en stilsäker look i höst och vinter, både nu och många år framöver. Kollektionen erbjuder både stickade och vävda ytterplagg: tre för kvinnor, en för män och en unisex-jacka, i upp till fem stilsäkra färger.

Spana in hela kollektionen här! (länk till butik)

soft goat kollektion höst 2022 outerwear ytterplagg

Klicka på bilden för att komma direkt till kollektionen.

– Idén att skapa ytterplagg har varit med oss i flera år, det har även varit väldigt efterfrågat av våra kunder. På grund av det är vi nu så glada att äntligen kunna dela nyheten! Dessa produkter är ett måste i garderoben för alla Soft Goat-älskare, och har en tidlös stil som passar säsong efter säsong, säger Stephanie Bergström, VD.

Soft Goat kollektion 2022 – ytterplagg

Kollektionen lanseras den 27 september på Soft Goats hemsida (länk till butik)och i deras butik. Nedan listar vi våra favoriter!

Vävd kappa

En vävd kappa med bälte i 90 procent ull och 10 procent kashmir. Den finns i ljust beige och svart. Läs mer och köp den här (länk till butik).

vävd kappa soft goat kashmir ull

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Unisex-jacka med krage

En unisexjacka med fickor och knappar gjord i 90 procent ull och 10 procent kashmir. Den finns i svart, grå och blå. Köp den här (länk till butik).

unisex jacka i svart soft goat kashmir ull

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Stickad kappa

En stickad kappa med luva och bälte gjord i 70 procent ull och 30 procent kashmir. Kappan kommer i färgerna beige, grå och svart. Du hittar den här (länk till butik).

stickad kappa i beige soft goat kashmir ull

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Årets snyggaste beige kappor – i både långa och korta modeller

Stickad jacka i kavaj-modell

En stickad jacka med slag och knapp. Stickad i 70 procent ull och 30 procent kashmir. Välj mellan fler färger och köp den här (länk till butik).

stickad jacka i kavaj modell soft goat kashmir ull

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Herrkavaj

En herrkavaj stickad i 70 procent ull och 30 procent kashmir. Den finns i blått och grått, köp den här (länk till butik).

herrkavaj ull kashmir soft goat

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

14 tidlösa skinnjackor att investera i

Se mer:

Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop
0:38

Efter reklamen: Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop

(0:38)

Slå på ljud