Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Soft Goat släpper sin första kollektion med ytterplagg – se den här

30 sep, 2022 
AvSandra Bohlin
soft goat kollektion höst 2022 outerwear ytterplagg
Uppdatera din höst- och vintergarderob! Nu lanserar Soft Goat sin första kollektion med ytterplagg i mjuk kashmir och ull – spana in våra favoriter här!
Annons

Efter år av efterfrågan kan nyheten äntligen avslöjas – nu tar Soft Goat ett steg närmre en komplett och tidlös garderob och lanserar ytterplagg!

Kollektionen, och även den helt nya produktkategorin, inkluderar ytterplagg i mjuk ull- och kashmirblandning som hjälper dig att skapa en stilsäker look i höst och vinter, både nu och många år framöver. Kollektionen erbjuder både stickade och vävda ytterplagg: tre för kvinnor, en för män och en unisex-jacka, i upp till fem stilsäkra färger.

soft goat kollektion höst 2022 outerwear ytterplagg
Klicka på bilden för att komma direkt till kollektionen.

– Idén att skapa ytterplagg har varit med oss i flera år, det har även varit väldigt efterfrågat av våra kunder. På grund av det är vi nu så glada att äntligen kunna dela nyheten! Dessa produkter är ett måste i garderoben för alla Soft Goat-älskare, och har en tidlös stil som passar säsong efter säsong, säger Stephanie Bergström, VD.

Annons

Soft Goat kollektion 2022 – ytterplagg

Kollektionen lanseras den 27 september på Soft Goats hemsida (reklamlänk)och i deras butik. Nedan listar vi våra favoriter!

Vävd kappa

En vävd kappa med bälte i 90 procent ull och 10 procent kashmir. Den finns i ljust beige och svart. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

vävd kappa soft goat kashmir ull
Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Unisex-jacka med krage

En unisexjacka med fickor och knappar gjord i 90 procent ull och 10 procent kashmir. Den finns i svart, grå och blå. Köp den här (reklamlänk).

unisex jacka i svart soft goat kashmir ull
Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Stickad kappa

En stickad kappa med luva och bälte gjord i 70 procent ull och 30 procent kashmir. Kappan kommer i färgerna beige, grå och svart. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
stickad kappa i beige soft goat kashmir ull
Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Stickad jacka i kavaj-modell

En stickad jacka med slag och knapp. Stickad i 70 procent ull och 30 procent kashmir. Välj mellan fler färger och köp den här (reklamlänk).

stickad jacka i kavaj modell soft goat kashmir ull
Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Herrkavaj

Annons

En herrkavaj stickad i 70 procent ull och 30 procent kashmir. Den finns i blått och grått, köp den här (reklamlänk).

herrkavaj ull kashmir soft goat
Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Se mer:

Se 5 kändispar du inte visste har barn ihopBrand logo
Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons