Artikeln innehåller reklamlänkar

Soft Goat släpper ny kashmir-kollektion för barn och tonåringar

Soft goat kids för barn och tonåringar

Soft Goat fortsätter att bredda sitt sortiment, och erbjuder numera plagg till hela familjen. Här kan du spana in deras senaste tillskott i kashmir-familjen!
02 november, 2021

Vi har sett Soft Goats mysiga och stilsäkra plagg i kashmir på alla från kronprinsessan Victoria till influencers, och för ett tag sedan lanserades även plagg för små barn. Nu utökar det svenska varumärket sitt utbud till att även inkludera plagg för äldre barn och tonåringar.

mössa i ull och kashmir från Soft Goat Kids

Ribbstickad mössa i ull och kashmir från Soft Goats barnkollektion – klicka på bilden för att komma direkt till den (länk till Apprl).

Den nya kollektionen för barn innehåller plagg och accessoarer för allt från nyfödda till tonåringar, från storlek 56 till 170. Många av plaggen är gjorda helt i kashmir, men det finns även några delar i kollektionen som är gjorda i en ull- och kashmirblandnig.

– Vi är exalterade över att ta ännu ett steg i vår expansion och äntligen kunna presentera en liten kollektion även för tonåringar. Jag gillar tanken på att kunna erbjuda någonting för hela familjen, och förhoppningsvis uppskattar våra kunder möjligheten att kunna köpa alla kläder på en och samma shoppingdestination, säger Stephanie Bergström, vd och grundare av Soft Goat.

Soft Goat kids-kollektion

Vi har samlat våra favoriter från Soft Goats nya kollektion för barn och tonåringar.

Hela kollektionen hittar du här (länk till Apprl)!

Stickad tröja

Ljuslila ribbstickad tröja i 70 % ull och 30 % kashmir. Den har en hög polokrage och finns i flera olika färger i storlek 134-170, läs mer och köp tröjan här (länk till Apprl).

lila stickad tröja i ull och kashmir för barn från Soft Goat

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Kashmir-hoodie

Mörkblå hoodie i 100 % kashmir. Den har dragkedja hela vägen fram och finns i flera olika färger i storlek 110-128, läs mer och köp hoodien här (länk till Apprl).

mörkblå hoodie i kashmir för barn från Soft Goat

Klicka på bilden för att komma direkt till hoodien.

Kashmirbyxor

Det finns flera olika byxor som matchar hoodien. De här mjukisbyxorna har en lös passform och är även de gjorda i 100n % kashmir. Läs mer och köp byxorna här (länk till Apprl).

mörkblå byxor i kashmir för barn från Soft Goat

Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Set för nyfödda

Randigt ljusbeige set i 100 % kashmir. Det består av en tröja, byxor och mössa och finns även i grått, ljusblått och rosa i storlekarna 56-80. Läs mer och köp setet här (länk till Apprl).

set för nyfödda i kashmir från Soft Goat

Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Set för bebisar

Det här setet består av en mjuk filt och tossor i kashmir. Setet finns även i rosa, ljusblått och ljusbeige, läs mer och köp det här (länk till Apprl).

set för nyfödda i kashmir från Soft Goat

Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Se resten av kollektionen här (länk till Apprl)!

0:54

Efter reklamen: 7 kändispar du glömt har barn tillsammans

(0:54)