Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskorELLE-galan

Säsongens snyggaste blusar – här är 4 modeller som trendar just nu

21 apr, 2021 
AvCecilia Persson
blusar våren 2021
Butikerna är fyllda av snygga blusar som lyfter din outfit till nästa nivå – här har vi samlat de snyggaste blusarna som vi ser extra mycket av 2021.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Blusen är det perfekta vår- och sommarplagget, då den går att såväl klä ned som upp och som passar lika bra med en kostymbyxa till jobbmötet som med jeansshorts på lediga dagar. Våren och sommaren 2021 finns det några modeller som vi ser lite extra mycket av – nedan guidar vi dig till några av våra favoritplagg, samt Elle-artiklarna som har samlat ännu fler snygga blusar i olika stilar!

Kvinna med en svart klänning, boots, skärp i midjan och vit krage

Färgglada blusar

Efter ett år i karantän (och mjukiskläder) vill vi ta alla chanser vi får att klä oss i färg och annat mode som gör oss glada. Färg är ett enkelt sätt att göra din outfit både mer uppseendeväckande, och vem blir inte gladare av att se vackra nyanser?

Annons
rosa blus från stine goya

Kortärmad rosa blus från Stine Goya. Den har ett diskret mönster, puffärmar, hög skärning och finns här (reklamlänk).

lila blus gfrån hm

Lila blus från H&M. Den har korta puffärmar med resår och en volangkant längst ner, en liten öppning i ryggen och finns här (reklamlänk).

Annons
blå blus från carin wester

Kleinblå blus med V-ringning och fint fall från Carin Wester, den finns här (reklamlänk).

ceriserosa blus från hm

Ceriserosa blus från H&M. Den har korta puffärmar med resår längst ned och är öppen i ryggen med knytband längs hela vägen. Den finns här (reklamlänk).

Annons

Här hittar du 16 färgglada blusar vi vill bära i vår!

Blusar med puffärm

Puffärmarna slog igenom stort under förra året och vi ser inte mindre av dem 2021 – tvärtom! Medan Jonathan Anderson visade upp riktigt överdimensionerade puffärmar hos Loewe så ger även en liten antydan till puffärm stor effekt – vilken variant väljer du i vår och sommar?

vit blus med överdimensionerade puffärmar från loewe

Vit topp med överdimensionerade puffärmar från Loewe. Den är V-ringad, har en omlottskärning med knytning i ryggen samt är öppen vid axlarna, du hittar den här (reklamlänk).

Annons
ljusblå blus med krage från hm

Ljusblå blus med stor krage från H&M. Den har långa puffärmar, är V-ringad med knäppning fram och finns här (reklamlänk).

grön blus med spets från ulla johnson

Grågrön blus med puffärmar från Ulla Johnson. Den har broderie anglaise på ärmarna och nedtill, hög skärning med spetsdetaljer vid halsen och finns här (reklamlänk).

Annons
svart blus med puffärmar från and other stories

Svart topp från & Other Stories. Den har korta puffärmar, hjärtformad ringning, smock i ryggen och finns här (reklamlänk).

Här hittar du 20 snygga blusar med puffärm!

Blusar med smock

Den romantiska stilen på blusar som trendar 2021 innebär inte bara puffärmar; även smock är ett enkelt sätt att ge en annars enkel blus en vacker effekt. Våren och sommaren 2021 bär vi blusar som antingen har små detaljer, eller nästan helt täcks av, effektfullt smock.

vit och svart romantisk blus med smock

Vit blus med svarta detaljer från Lug von Siga. Den har smock i midjan, fyrkantig ringning, långa puffärmar med resår och finns här (reklamlänk).

Annons
beige blus med smock

Beige topp från & Other Stories. Den har långa puffärmar med smockdetaljer, smock över kroppen, en liten volangkrage och finns här (reklamlänk).

rutig blus med smock

Rutig blus från Ganni. Den har långa ballongärmar, fyrkantig ringning, smock i midjan och finns här (reklamlänk).

Annons
svart blus med smock

Svart blus med smock från H&M. Den har långa ärmar, fyrkantig ringning och finns här (reklamlänk).

grön blus med smock

Grön blus från Gestuz. Den har långa ärmar med smock samt smock längs hela överdelen och finns här (reklamlänk).

Annons

Här finns det fler fina blusar med smock och andra blusar som vi vill bära till vardags!

Blusar som är del av ett set

Matchande set är helt klart en av våra stora favoriter när våren och sommaren börjar närma sig. Om du vill lyfta din blus till nästa nivå så satsar du därför på en som har en matchande kjol eller shorts – på ett ögonblick har du en outfit som både ser genomtänkt ut och är minst sagt lättstylad.

mönstrat set från erdem

Vit blus i linne med blommönster och volangdetaljer från Erdem, du hittar den här (reklamlänk). De matchande shortsen finns här (reklamlänk).

Annons
gult set från lindex

Gul omlottblus från Lindex. Den har smockdetaljer i ärmsluten och finns här (reklamlänk). Den matchande omlottkjolen finns här (reklamlänk).

rutigt set från hm

Rutig kort blus från H&M. Den har korta puffärmar med smockdetaljer och finns här (reklamlänk). Den matchande kjolen med smock finns här (reklamlänk).

Här hittar du 18 snygga somriga set!

DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021Brand logo
DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons