Artikeln innehåller reklamlänkar

Säsongens snyggaste blusar – här är 4 modeller som trendar just nu

blusar våren 2021

Butikerna är fyllda av snygga blusar som lyfter din outfit till nästa nivå – här har vi samlat de snyggaste blusarna som vi ser extra mycket av 2021.
21 april, 2021

Blusen är det perfekta vår- och sommarplagget, då den går att såväl klä ned som upp och som passar lika bra med en kostymbyxa till jobbmötet som med jeansshorts på lediga dagar. Våren och sommaren 2021 finns det några modeller som vi ser lite extra mycket av – nedan guidar vi dig till några av våra favoritplagg, samt Elle-artiklarna som har samlat ännu fler snygga blusar i olika stilar!

Kvinna med en svart klänning, boots, skärp i midjan och vit krage
Foto: TT/Claire Guillon

Färgglada blusar

Efter ett år i karantän (och mjukiskläder) vill vi ta alla chanser vi får att klä oss i färg och annat mode som gör oss glada. Färg är ett enkelt sätt att göra din outfit både mer uppseendeväckande, och vem blir inte gladare av att se vackra nyanser?

Kortärmad rosa blus från Stine Goya. Den har ett diskret mönster, puffärmar, hög skärning och finns här (länk till Wakakuu).

Lila blus från H&M. Den har korta puffärmar med resår och en volangkant längst ner, en liten öppning i ryggen och finns här (länk till H&M).

Kleinblå blus med V-ringning och fint fall från Carin Wester, den finns här (länk till Åhléns).

Ceriserosa blus från H&M. Den har korta puffärmar med resår längst ned och är öppen i ryggen med knytband längs hela vägen. Den finns här (länk till H&M).

Här hittar du 16 färgglada blusar vi vill bära i vår!

Blusar med puffärm

Puffärmarna slog igenom stort under förra året och vi ser inte mindre av dem 2021 – tvärtom! Medan Jonathan Anderson visade upp riktigt överdimensionerade puffärmar hos Loewe så ger även en liten antydan till puffärm stor effekt – vilken variant väljer du i vår och sommar?

Vit topp med överdimensionerade puffärmar från Loewe. Den är V-ringad, har en omlottskärning med knytning i ryggen samt är öppen vid axlarna, du hittar den här (länk till Apprl).

Ljusblå blus med stor krage från H&M. Den har långa puffärmar, är V-ringad med knäppning fram och finns här (länk till H&M).

Grågrön blus med puffärmar från Ulla Johnson. Den har broderie anglaise på ärmarna och nedtill, hög skärning med spetsdetaljer vid halsen och finns här (länk till Apprl).

Svart topp från & Other Stories. Den har korta puffärmar, hjärtformad ringning, smock i ryggen och finns här (länk till & Other Stories).

Här hittar du 20 snygga blusar med puffärm!

Blusar med smock

Den romantiska stilen på blusar som trendar 2021 innebär inte bara puffärmar; även smock är ett enkelt sätt att ge en annars enkel blus en vacker effekt. Våren och sommaren 2021 bär vi blusar som antingen har små detaljer, eller nästan helt täcks av, effektfullt smock.

Vit blus med svarta detaljer från Lug von Siga. Den har smock i midjan, fyrkantig ringning, långa puffärmar med resår och finns här (länk till Apprl).

Beige topp från & Other Stories. Den har långa puffärmar med smockdetaljer, smock över kroppen, en liten volangkrage och finns här (länk till & Other Stories).

Rutig blus från Ganni. Den har långa ballongärmar, fyrkantig ringning, smock i midjan och finns här (länk till Wakakuu).

Svart blus med smock från H&M. Den har långa ärmar, fyrkantig ringning och finns här (länk till H&M).

Grön blus från Gestuz. Den har långa ärmar med smock samt smock längs hela överdelen och finns här (länk till Ellos).

Här finns det fler fina blusar med smock och andra blusar som vi vill bära till vardags!

Blusar som är del av ett set

Matchande set är helt klart en av våra stora favoriter när våren och sommaren börjar närma sig. Om du vill lyfta din blus till nästa nivå så satsar du därför på en som har en matchande kjol eller shorts – på ett ögonblick har du en outfit som både ser genomtänkt ut och är minst sagt lättstylad.

Vit blus i linne med blommönster och volangdetaljer från Erdem, du hittar den här (länk till Apprl). De matchande shortsen finns här (länk till Apprl).

Gul omlottblus från Lindex. Den har smockdetaljer i ärmsluten och finns här (länk till Lindex). Den matchande omlottkjolen finns här (länk till Lindex).

Rutig kort blus från H&M. Den har korta puffärmar med smockdetaljer och finns här (länk till H&M). Den matchande kjolen med smock finns här (länk till H&M).

Här hittar du 18 snygga somriga set!

1:43

Efter reklamen: DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021

(1:43)