Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Sneakerskon som klev in på Rodebjers visning

04 feb, 2017 
AvLisa Arnell
Under Fashion Week Stockholm valde Carin Rodebjer att sätta adidasskon Samba på flera av modellerna. Nu relanseras den klassiska modellen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

När Rodebjer visade sin AW17-kollektion under Fashion Week Stockholm kom flera av modellerna ut i den ikoniska sneakern Samba från adidas. Skon lanserades på 50-talet och relanseras nu i flera färger.

Från början gjordes skon för fotbollsspelare som använde den på halt vinterunderlag (därav gummisulan som gav fäste). Idag har skoutvecklingen för fotbollsspelare gått framåt en del, men skomodellen är fortsatt lika snygg – och funktionell, särskilt i ett kallt och isigt land som Sverige.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Det första släppet av skon sker i februari, då i klassisk vit modell med svarta stripes och gummisula, sedan följer fler färgkombinationer. Skon släpps på adidas.se och hos utvalda återförsäljare och kostar 1 099 kr.

Vi älskar den perfekta fusionen mellan uppklätt och streetwear – både snyggt och skönt. Se bilderna, och sambaskon, från Rodebjers visning här.

mno_1285

Rodebjer AW17

Annons
mno_1461

Rodebjer AW17

 

bb2540

Adidas Samba kostar 1 099 kr.

Annons
mno_1406

Rodebjer AW17

LÄS OCKSÅ: STREETSTYLE FRÅN FASHON WEEK STOCKHOLM

Annons