Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Här är smyckestrenderna som dominerar höstmodet 2020

02 jul, 2020 
smyckestrender som dominerar höstmodet 2020
Höstkollektionerna är strösslade med en hel del iögonfallande smycken. ELLEs moderedaktör har samlat de hetaste trenderna från catwalken – låt dig inspireras av de största smyckestrenderna hösten 2020 här!
Annons
Valentino.
Valentino.

Trendiga detaljerna att satsa på sommaren 2020Brand logo
Trendiga detaljerna att satsa på sommaren 2020

 

Du kan med fördel tänka allt eller inget när det kommer till smycken den kommande säsongen. Kedjor, pärlor och ett gäng stora örhänge och halsband hänger med sedan tidigare men såklart med en ny touch. Fyll på med en dos modeinspiration och frossa i höstens smyckestrender!

Annons

1. Hårsmycke

Att pryda huvudknoppen med extra flärd fortsätter även i höst efter tiaror och otaliga hårband. Hårsmycket är ett nytt och kul sätt att ge extra elegans till din höstlook! Inspireras av Gucci, Area, Elisabetta Franchi och Prada som alla valde ett hårsmycke av strass.

Area.
Gucci.
Elisabetta Franchi.
Annons

2. Kedjan i ny kombo

Vi har Bottega Venetas Daniel Lee att tacka för att kedjan blivit en grej. Kedjan finns bokstavligen överallt även i höst – på kläder, handväskor, skor och naturligtvis i form av smycken. Det är bara att välja och vraka bland halsband, armband och örhängen. I höst finns det inga regler. Blanda statment-kedjan med statment-örhänge. No biggie!

Ferretti.
Ulla Johnson.
Annons
Y Project.

3. Korssmycket kallar

Korset har länge varit en symbol (både med och utan betydelse) i modebilden. I höst är korset större än på länge. Chanel, Gucci och Dolce & Gabbana tror(!) starkt på trenden!

Annons
Chanel.
Dolce & Gabbana.
Gucci.

4. Skulpturala chokerhalsbandet

Du gör helt rätt i att låta en tjock skulptural form hänga runt halsen den kommande säsongen. Inga konstigheter alls!

Annons
Preen.
A.W.A.K.E.
Mugler.

5. Smyckes-surrealismen tar plats

Låt vrickade och lite knasiga kombinationer ta plats samtidigt som världen ändå är upp och ner. Passa på att inspireras av legendariska konstnären Salvador Dali när du är igång!

Annons
Valentino.

6. Bländande juveler

Från New York till Paris visade modeskapare att det är bländande juveler som gör hösten 2020 mer intressant. Passar perfekt casual som till fest!

Area.
16Arlington.
Annons
Miu Miu.

7. Djursmycken

Oavsett om det är en gigantisk skorpion på Balmain eller fiskar hos Dior är hösten ett tillfälle att bli ett med djur och natur!

Annons
Balmain.
Dior.
Stella McCartney.

8. Eleganta pärlor

Pärlor är fortsatt en framstående trend. Och om man får tro Simone Rocha och Prabal Gurung är pärlorna väl värt en investering. Allt blir genast lite ladylike, vilket vi gillar!

Annons
Simone Rocha
Prabal Gurung.
Givenchy.

Foto: Imaxtree

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons