Artikeln innehåller reklamlänkar

Smyckesföretaget All Blues öppnar sin första butik i Stockholm

All Blues första butik i Stockholm.

Mikael Olsson
Svenska smyckesmärket All Blues med känsla för tidlös men spännande design har slagit upp dörrarna till sin första butik – och den är precis lika magisk som deras smycken.
03 december, 2020
Möt nya tidens filmstjärnor – häng med bakom kulisserna på ELLEs plåtning
Slå på ljud

Det har gått 10 år sedan starten 2010 när barndomsvännerna Jacob Skragge och Fredrik Nathorst började sin resa med det väletablerade smyckesföretaget All Blues. Gång på gång syns deras tidlösa smycken (som skapas för hand i Stockholm av återvunnet silver) i modemagasin, bland stilsäker streetstyle på modeveckor och på en rad olika kändisar. 2020 har det blivit dags för ännu ett nästa steg och bjuder nu in till deras värld med en första egen butik. Låt oss kika in!

ALL BLUES FLYTTAR IN PÅ BIRGER JARLSGATAN 2

Butiken har slagit upp sina dörrar på Birger Jarlsgatan 2 i Stockholm i ett vackert 1800-talshus som genomgått en rejäl uppdatering innan öppningen. Duon har arbetat fram butikens visuella delar tillsammans med arkitekten Jack Dalla Santa och det som tidigare var två våningar har nu blivit till ett stort luftigt rum – med en takhöjd på svindlande 4,7 meter och en öppen avskalad yta.

Glaskub All Blues butik
Mikael Olsson

Utöver alla stilsäkra smycken som numera finns placerade i butiken står även ett 1300 kilo tungt glashus som display i mitten av rummet tillsammans med en 3,6 meter fristående spegel. Utöver ett slående ljusinsläpp bjuder butiken även på råa, nedslipade väggar och ett golv i vit terrazzo – allt för att framhäva All Blues smakfulla design och smycken på bästa sätt.

Smycken i glaskub All Blues butik.
Mikael Olsson

Vi har sett framemot denna stund länge och medan omständigheterna givetvis är väldigt annorlunda än vad vi hade hoppats på, är vi väldigt glada över att ta detta steg, säger duon om att öppna sin första egna butik under rådande tider.

stor spegel i All Blues butik.
Mikael Olsson

Se till att lägga Birger Jarlsgatan 2 och All blues nyöppnande butik på minnet till nästa gång möjligheten dyker upp för ett minnesvärt besök – det gör definitivt vi.

All Blues smycken finns även tillgängligt hos återförsäljare som bland annat Wakakuu (länk till Wakakuu), Matchesfashion (länk till butik), Modaoperandi och Browns.

Foto: Mikael Olsson

LÄS MER:

Blue Billie gör en kollektion för Gina tricot – då kan du köpa den

All Blues släpper örhängen till den moderna kvinnan