Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Smyckesföretaget All Blues öppnar sin första butik i Stockholm

03 dec, 2020 
All Blues första butik i Stockholm.
Svenska smyckesmärket All Blues med känsla för tidlös men spännande design har slagit upp dörrarna till sin första butik – och den är precis lika magisk som deras smycken.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Möt nya tidens filmstjärnor – häng med bakom kulisserna på ELLEs plåtningBrand logo
Möt nya tidens filmstjärnor – häng med bakom kulisserna på ELLEs plåtning

Det har gått 10 år sedan starten 2010 när barndomsvännerna Jacob Skragge och Fredrik Nathorst började sin resa med det väletablerade smyckesföretaget All Blues. Gång på gång syns deras tidlösa smycken (som skapas för hand i Stockholm av återvunnet silver) i modemagasin, bland stilsäker streetstyle på modeveckor och på en rad olika kändisar. 2020 har det blivit dags för ännu ett nästa steg och bjuder nu in till deras värld med en första egen butik. Låt oss kika in!

ALL BLUES FLYTTAR IN PÅ BIRGER JARLSGATAN 2

Butiken har slagit upp sina dörrar på Birger Jarlsgatan 2 i Stockholm i ett vackert 1800-talshus som genomgått en rejäl uppdatering innan öppningen. Duon har arbetat fram butikens visuella delar tillsammans med arkitekten Jack Dalla Santa och det som tidigare var två våningar har nu blivit till ett stort luftigt rum – med en takhöjd på svindlande 4,7 meter och en öppen avskalad yta.

Annons
Glaskub All Blues butik

Utöver alla stilsäkra smycken som numera finns placerade i butiken står även ett 1300 kilo tungt glashus som display i mitten av rummet tillsammans med en 3,6 meter fristående spegel. Utöver ett slående ljusinsläpp bjuder butiken även på råa, nedslipade väggar och ett golv i vit terrazzo – allt för att framhäva All Blues smakfulla design och smycken på bästa sätt.

Smycken i glaskub All Blues butik.

Vi har sett framemot denna stund länge och medan omständigheterna givetvis är väldigt annorlunda än vad vi hade hoppats på, är vi väldigt glada över att ta detta steg, säger duon om att öppna sin första egna butik under rådande tider.

Annons
stor spegel i All Blues butik.

Se till att lägga Birger Jarlsgatan 2 och All blues nyöppnande butik på minnet till nästa gång möjligheten dyker upp för ett minnesvärt besök – det gör definitivt vi.

All Blues smycken finns även tillgängligt hos återförsäljare som bland annat Wakakuu (reklamlänk), Matchesfashion (reklamlänk), Modaoperandi och Browns.

Foto: Mikael Olsson

LÄS MER:

Blue Billie gör en kollektion för Gina tricot – då kan du köpa den

All Blues släpper örhängen till den moderna kvinnan

Annons