Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Smarta och snygga köp till basgarderoben att fynda på rea

Reaköp till basgarderoben.

Låt oss slå ett slag för basgarderoben! ELLEs stylingredaktör ger hennes bästa tips på reaköpen som kan leva länge och har en stilsäker plats i basgarderoben. Enjoy!
23 december, 2020

Polotröjan, jeansen, bodyn, trenchcoaten, kostymbyxan – ja listan med nyckelplagg till basgarderoben är lång men oj så tydlig. Med hjälp av klassiska plagg i neutral färgskala och tidlösa snitt blir det enkelt att hålla stilen på topp utan att krångla.

Trenchcoaten är ett basplagg att lita på! Streetstyleinspiration från modeveckan i Köpenhamn.

Trenchcoaten är ett basplagg att lita på! Streetstyleinspiration från modeveckan i Köpenhamn.

22 smarta och snygga reaköp till basgarderoben

ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth slår alltid ett slag för tidlösa basplagg som kan leva länge och ger dig här hennes bästa tips på rea-köp som hör hemma i basgarderoben.

Polotröja, By Malene Birger

Stickade polotröjor blir som allra mest användbara i klassiska kulörer som svart, beige eller grått. Denna i svart från By Malene Birger finns att fynda på rea här. (reklamlänk från Adtraction)

svart polotröja från By Malene Birger

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Spetsbehå, Arket

En perfekt bas sätts redan vid första lagret och dekorativt bekväma underkläder blir bästa basen. Denna spetsdröm finns hos Arket och går att köpa på rea här. (reklamlänk från Adtraction)

spetsbehå från arket.

Klicka på bilden för att komma direkt till behån.

Jeans, Agolde

Detaljrik denim piggar upp basgarderoben då jeansen med en twist gör allt lite roligare. Agolde står bakom dessa som finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Adtraction)

jeans från Agolde.

Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Klackskor, Arket

Svarta nätta klackar blir pricken över i:et när det gäller allt från fest till jobb. Dessa svarta slingbacks kommer från Arket och finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Adtraction)

Klackskor från arket

Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Jacka, House of Dagmar

Ytterplagg i rak och boxig modell passar perfekt till det mesta – satsa på en neutral kulör eller välj en som sticker ut! Denna i neutral grå kommer från House of Dagmar och finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Adtraction)

jacka från house of dagmar.

Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

Stickad tröja, Vince

Ingen basgarderob utan ett ribbstickat alternativ! För ett klassiskt kap, välj v-ringat och en balanserad beige nyans. Denna tröja kommer från Vince och finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Apprl)

stickad beige tröja från Vince.

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Kostymbyxor, Wera

Kostymbyxan passar inte bara till jobb och uppklädda tillfällen, tillsammans med något stickat blir det perfekt även till vardags. Dessa byxor i grått kommer från Wera och finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

grå byxor från Wera.

Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Loafers, Ganni

Klassiska loafers med en twist ger ett fräscht och lekfullt inslag i basgarderoben. Dessa kommer från Ganni och finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Apprl)

loafers från ganni.

Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Kavaj, House of Dagmar

En klassiker att räkna med – alla dagar i veckan. Svarta kavajen i avslappnad rak modell ger dessutom både en snygg men bekväm look. Denna kommer från House of Dagmar och finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Awin.com)

kavaj från House of dagmar.

Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Clutchväska, Bottega Veneta

Satsa på en klassiker till clutch! Svart, beige och brunt är neutrala alternativ som fungerar till allt men även rött är en klassisk kulör som aldrig går ur stil. Denna väska från Bottega Veneta finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Awin.com)

röd clutch från Bottega Veneta.

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Byxor, Weekday

Bekväma nederdelar har blivit ett starkt inslag i basgarderoben under det gångna året och vill man åt bekvämlighet med en festlig twist så är ribbade byxor med vida byxben ett snyggt alternativ. Dessa kommer från Weekday och finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Apprl)

byxor från weekday.

Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Sandaletter, By Far

Nätta sandaletter är alltid ett säkert kort! Satsa på en låg bekväm klack och färgklick till kulör. Dessa från By Far med smala band är en drömsko till sommarens varma dagar – finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Apprl)

Sandaletter, By Far

Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Kavajjacka, Mayla

Kavajjackan blir din bästa vän om du är ett fan av klassiska kavajen. Välj en med tjockare och värmande material för en stilsäker look redan vid yttersta lagret. Denna i grått kommer från Mayla och finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Apprl)

kavajjacka från Mayla.

Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

Tröja, Arket

Allt blir lite snyggare och lite roligare med utstickade detaljer som en trendig one-shoulder till exempel. Denna ribbstickade tröja från Arket finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Adtraction)

oneshoulder tröja från arket.

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Jeans, Arket

Grått är flott och det gäller även för jeans. Styla grått med grått för en cool men klassisk look som går att lita på under veckans alla dagar. Dessa jeans kommer från Arket och finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Adtraction)

grå jeans från arket.

Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Sneakers, New Balance

Stilsäkra sneakers har en stadig plats i basgarderoben och adderar ofta det lilla extra – speciellt när en oväntad färgkombination presenteras. Dessa kommer från New Balance och finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Awin.com)

Sneakers, New Balance

Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Tröja, Sporty & Rich

Den klassiska collagetröjan i grått är ett basplagg att lyfta lite extra detta år – styla den tillsammans med vita jeans och en skräddad kavaj. 10 stilpoäng på nolltid. Denna variant kommer från populära Sporty & Rich och finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Apprl)

grå collagetröja från Sporty & rich.

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Trenchcoat, Arket

Tidlösa trenchcoaten är ytterplagget som gör comeback säsong efter säsong. Beige, grå eller svart – alla är lika fina! Denna kommer från Arket och finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Adtraction)

svart trenchcoat från arket.

Klicka på bilden för att komma direkt till jacka.

Jeans, Filippa K

Vita jeans fungerar utmärkt året om, styla ton-i-ton med liknande nyanser som pudrig beige eller den tidlösa trenchen. Dessa jeans kommer från Filippa K och finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Adtraction)

Vita Jeans, Filippa K

Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Kängor, Proenza Schouler

Rejäla kängor är skorna att lita på under vinterns kallaste dagar men tips! Styla den feminina lilla klänningen med rejäla boots när vår- och sommarsäsongen sätter igång. Det blir en snygg och cool kontrast alla älskar. Dessa skor kommer från Proenza Schouler och finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Apprl)

boots från Proenza schouler.

Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Solglasögon, Bottega Veneta

Satsa på solglasögon i klassisk stil – dessa kommer från Bottega Veneta och finns just nu att köpa på rea här. (reklamlänk från Awin.com)

solglasögon från Bottega Veneta.

Klicka på bilden för att komma direkt till solglasögonen.

Body, Agolde

Bekväma bodyn är ett tacksamt basplagg som underlättar till det mesta. Till kostymbyxan, jeans eller kjol! Denna i vitt kommer från Agolde och finns att köpa på rea här. (reklamlänk från Adtraction)

vit body från agolde.

Klicka på bilden för att komma direkt till bodyn.

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Så stylar du stickade kjolen – ELLEs stylingredaktörs bästa tips

Säsongens finaste stickade set vi vill mysa i året ut

Loungewear är garderobens skönaste (och lyxigaste) uniform – hitta din hemmastil