Artikeln innehåller reklamlänkar

Smarta och snygga nyckelplagg till basgarderoben att fynda på rea

Smarta och snygga nyckelplagg till basgarderoben att fynda på rea.

Låt oss slå ett slag för basgarderoben! ELLEs stylingredaktör ger hennes bästa tips på reaköpen som kan leva länge och har en stilsäker plats i basgarderoben.
26 november, 2021
Behind the scenes: Se när Aliette Opheim plåtas för ELLE
0:42

Efter reklamen: Behind the scenes: Se när Aliette Opheim plåtas för ELLE

(0:42)

Slå på ljud

Randiga tröjan, jeansen, stövlarna, stickade klänningen, kostymbyxan – ja listan med nyckelplagg till basgarderoben är lång men oj så tydlig. Med hjälp av klassiska plagg i neutral färgskala och tidlösa snitt blir det enkelt att hålla stilen på topp utan att krångla.

Trenchcoaten är ett basplagg att lita på! Streetstyleinspiration från modeveckan i Köpenhamn.

Trenchcoaten är ett basplagg att lita på! Streetstyleinspiration från modeveckan i Köpenhamn.

Smoking – så stylar du skräddade kostymen dag som kväll

22 smarta och snygga reaköp till basgarderoben

ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth slår alltid ett slag för tidlösa basplagg som kan leva länge och ger dig här hennes bästa tips på rea-köp som hör hemma i basgarderoben.

Svart kappa, Stylein

Den klassiska svarta kappan är utan tvekan ett av basgarderobens säkraste kort. Varför? Den funkar till allt och alla tillfällen. Denna kappa kommer från Stylein och finns här. (länk till butik)

Halskedja, All Blues

Basgarderobens bästa piff? Halskedjan! Detta halsband från All Blues är en favorit som finns här. (länk till butik)

Jeans, Agolde

Inget slår denim i klassisk tvätt! Dessa jeans i mörk tvätt kommer från Agolde och finns här (länk till butik).

boots, atp atelier

Knähöga boots i svart blir pricken över i:et både när det gäller jobb och fest. Dessa stövlar från Atp Atelier finns här. (länk till butik)

Stylingtips för höga stövlar hittas här!

Kavaj, Isabel Marant Étoile

Ytterplagg i rak och boxig modell passar perfekt till det mesta – satsa på en neutral kulör eller välj en som sticker ut! Denna i grå ullmix kommer från Isabel Marant Étoile och finns här. (länk till Wakakuu)

Randig tröja, Dagmar

Ingen basgarderob utan den randiga tröjan! För ett klassiskt kap med modern twist, blicka till bättre materialval och lekfulla snitt. Som denna från House of Dagmar som finns här. (länk till butik)

Kostymbyxor, The Garment

Kostymbyxan passar inte bara till jobb och uppklädda tillfällen, tillsammans med något stickat blir det perfekt även till vardags. Dessa byxor i grått kommer från The Garment och finns här. (länk till butik)

Sneakers, New Balance

Ingen basgarderob utan snabba och sköna sneakers! Som dessa från New Balance som finns här. (länk till butik)

Kavaj, Dagmar

Kostymen är en klassiker att räkna med – alla dagar i veckan. Satsa på en tidlös variant i färgval som svart, marinblått eller beige. Denna mörkblå kavaj kommer från House of Dagmar och finns här. (länk till butik)

Pst, ELLEs stylingredaktör delar hur du enkelt men snyggt stylar kavajen här.

Clutchväska, Themoirè

Satsa på en klassiker till clutch! Svart, beige och brunt är neutrala alternativ som aldrig går ur stil. Denna clutchväska i vinrött kommer från Themoirè och finns här (länk till butik).

Byxor, dagmar

Med ett par klassiska kostymbyxor i basgarderoben fixas stilen utan krångel från dag till kväll. Bär med kavaj som ett komplett set eller låt en stickad tröja, skjorta eller festlig figurnära topp vara fokus. Stylingmöjligheterna är oändliga. Dessa mörkblå kostymbyxor från House of Dagmar finns här. (länk till butik)

hoops, Nootka

Ett hoop-örhänge är smycket som aldrig går ur stil och passar vardag som fest! En favorit är denna chunky variant från Nootka som finns här. (länk till butik)

Skjortjacka, Anine Bing

Skjortjackan har blivit till en bästa vän i basgarderoben och vill man åt en mysig och iögonfallande variant är den ljusa i fluffig teddy ett användbart val. Denna teddyjacka kommer från Anine Bing och finns här (länk till butik).

Säsongens finaste fluffiga plagg finns här.

Stickad väst, skall studio

Även västen har blivit till ett användbart basplagg att räkna med året om – men speciellt under höst- och vinterhalvåret. Denna vackra stickade väst med polokrage kommer från Skall studio och finns här. (länk till butik)

Pst, se enkla tips på hur du stylar stickade västen här.

Byxor i skinnimitation, Twist & tango

Byxor i skinn eller skinnimitation förhöjer snabbt den uppklädda känslan i en enkel look. Dessa byxor i skinnimitation kommer från Twist & Tango och finns här. (länk till Ellos)

Kängor, By Malene Birger

Rejäla kängor är skorna att lita på under vinterns kallaste dagar men tips! Styla den feminina lilla klänningen med rejäla boots när vår- och sommarsäsongen sätter igång. Det blir en snygg och cool kontrast alla älskar. Dessa boots från By Malene Birger finns här. (länk till butik)

Se fler utvalda tips för chunky boots här.

Väska, Little liffner

När det kommer till en stor toteväska som passar vardagen perfekt finns det ingen bättre investering än den neutrala varianten i brunt eller svart – som denna från Little Liffner. (länk till butik)

Quiltad jacka, Skall Studio

Den quiltade jackan har tagit vintersäsongen med storm då den tickar boxar som snygg, bekväm och framförallt varm. Denna quiltade jacka i vackert brunt färgval kommer från danska Skall Studio och finns här. (länk till butik)

Här hittar du ELLEs stora guide med vinterns bästa ytterplagg.

Stickad klänning, stylein

Stilsäkert, skönt och smart! Allt i ett fångas med den stickade klänningen som funkar till alla tillfällen, beroende på hur du väljer att styla. Denna i beige kommer från Stylein och finns här. (länk till butik)

Pst, se enkla tips på hur du stylar stickade klänningen här.

Tofflor, JW Andersson

Fler dagar i hemmakontor och med hemmamys betyder en starkare plats i basgarderoben för bekväma tofflor som låter fötterna hålla värmen på plats. ELLE älskar dessa från JW Andersson som pryds av både fluff och en trendig kedja, du hittar skorna här (länk till butik).

Pst, fler tips på fina tofflor hittas här.

Väska, Hereu

En neutral kulör på vardagsväskan är utan tvekan ett tidlöst och användbart val – som aldrig känns tråkigt. Denna väska med flätat band kommer från Hereu och finns här. (länk till butik)

Foto: Imaxtree