Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Sköna plagg som garanterar en bekväm och snygg hemmastil

03 nov, 2020 
Sköna plagg och detaljer för en bekväm men stilsäker hemmalook.
Söker du inspiration till att behålla en snygg hemmastil som inte tummar på bekvämligheten? Här har du ett gäng guldkorn.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Mode möter funktion – inspireras av athleisureBrand logo
Mode möter funktion – inspireras av athleisure

Se till att piffa upp mjukisbyxan, dina favoritleggings eller pyjamasbyxan så fångar du en bekväm hemmalook som samtidigt håller i känslan av lyx.

ELLE har finkammat och tagit fram ett gäng som sätter guldkant i vardagen, perfekt för oss som jobbar hemifrån och vill se välklädda ut under alla dessa videomöten. Dyk ner bland favoriterna.

Monikh Dale ger oss inspiration med en beige färgskala i fokus. Upptäck fler inspirerande looks från henne här.

Sjal från Totême.

Knyt en mönstrad sjal kring hals eller sätt upp håret med med en skonsam sjal. Se mer om denna från Totême som finns att klicka hem här (reklamlänk).

Annons
Oversized skjorta i krinklad satin från H&M
Matchande nederdel från H&M.

Ett bekvämt men dressat set kan vara det perfekta alternativet till mjukis. Som detta med oversized skjorta i krinklad satin och matchande nederdel, från H&M. Se mer och klicka hem skjortan här (reklamlänk) och byxan här (reklamlänk).

Annons
Dekorativ håraccessoar i sammet från Arket

Satsa på en dekorativ håraccessoar som piff inför det dagliga video-mötet! Denna rosett i sammet finns hos Arket och går att klicka hem här (reklamlänk).

Lägg ett skimmer på ögonlocken under dagar som känns extra mörka. Ögonskuggan Lid lustre i färgen Blonde från Victoria Beckham ger perfekt skimmer. Se mer här (reklamlänk).

Annons

En kortärmad kashmirtröja med vackra snitt från Madeleine Thompshon. Spana in den närmre och klicka hem tröjan här (reklamlänk).

Med en exklusiv byxa i mjuk silkesblandning tummar man inte på stilsäker bekvämlighet. Se denna nederdel från House of Dagmar här (reklamlänk).

Annons

.

sandaler från Bottega Veneta

Vem har sagt att sandalsäsongen slutar efter sommaren? Låt sandalerna sitta på som inneskor under årets kallaste säsong. Se mer om dessa sandaler från Bottega Veneta här (reklamlänk).

hårsmycke med strass från arket.

Är örhängen inget för dig? Satsa på ett hårsmycke med strass, som detta från Arket som finns att klicka hem här (reklamlänk).

Annons
ribbstickade topp med matchande underdel från Cos

Sköna under är A och O. Se denna ribbstickade topp i kashmir med matchande underdel från Cos här (reklamlänk).

Den storstickade tröjan är ett nyckelplagg under höst- och vintersäsongen, lika så i hemmakontoret. Se mer och klicka hem denna från Arket här (reklamlänk).

Annons

Känn dig uppklädd men bekväm med mjuka leggings på benen. Detta ribbstickade alternativ med vida byxben från Casall är en favorit. Se mer och klicka hem här (reklamlänk).

Varma fossingar med dessa tofflor från Sephard, se mer och klicka hem dessa här (reklamlänk).

Annons
Dessa Glow drops från Dr Barbara Sturm ger en lysterfest. Se mer och klicka hem här.

Fyll på med glow i kommande vintermörker! Dessa Glow drops från Dr Barbara Sturm ger en lysterfest. Se mer och klicka hem här (reklamlänk).

Annons

Ribbstickade set är säsongens finaste. Vi gillar detta från House of Dagmar som består av ett figurnära linne och leggings med slits med ett blygsamt inslag av glitter. Klicka hem linnet här (reklamlänk) och nederdelen här (reklamlänk).

Addera ett par fluffiga tofflor på fötterna för en komplett, stilsäker hemmalook. Se mer och klicka hem tofflorna här (reklamlänk).

Annons

Mjukt under får en ny betydelse när en body i kashmir plockad fram. Se denna från Zara här.

Älskar du mjukisbyxan? Satsa på en trendig kulör som dessa i olivgrönt från FWSS.

Älskar du mjukisbyxan? Satsa på en trendig kulör som dessa i olivgrönt från FWSS. Se mer och klicka hem här (reklamlänk) och matchande överdel här (reklamlänk).

Annons
kashmirtofflor från soft goat.

Håll kashmirtemat till punkt och pricka med ett par tofflor i liknande nyans. Dessa från Soft goat finns att klicka hem här (reklamlänk).

kofta från arket.

Koftan är ett av år 2020 mest trendiga plagg, hur fin är inte detta ribbstickade alternativ med nätta knappar? Se mer och klicka hem tröjan här (reklamlänk).

Annons
Body från anine bing

Och låt en tunn, mjuk body vila där under. Denna med smala band kommer från Anine Bing och finns här (reklamlänk).

mjukisbyxa från hm.

Klassiska grå mjukisbyxor – föralltid en skön favorit som håller sig stilsäker beroende på hur du väljer att styla. Se mer om dessa här (reklamlänk).

Annons
beige pyjamas med fransar från sleeper

Trött på alla urtvättade pyjamaser? Säg hej till Sleeper som levererar snygga och stilsäkra pyjamaser med det lilla extra. Se den i svart här (reklamlänk) och beige här.

överdel från by malene birger.
mjukisbyxa från By malene birger.
Annons

Vad blir mer spänannde än mönster från topp till tå? By Malene Birger levererar detta loungeset med sitt ikoniska monogram. Klicka hem överdelen här (reklamlänk) och underdelen här (reklamlänk).

Foto: Monikh Dale Instagram

LÄS MER:

Dröm dig iväg till Paris – plaggen som fixar den franska stilen

Säsongens finaste stickade set vi vill mysa i året ut

Så stylar du leggings stilsäkert till 5 olika tillfällen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons