Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Simone Rocha gör årets designsamarbete med H&M

14 jan, 2021 
Simone Rocha x H&M designsamarbete 2021
Nu meddelar modejätten H&M att deras nästa designsamarbete blir med den irländska modedesignern Simone Rocha. Se bilderna av den kommande kollektionen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 snabba med ​Hedda StiernstedtBrand logo
10 snabba med ​Hedda Stiernstedt

H&M:s designsamarbeten med stora namnen i branschen (senast med Giambattista Valli ) brukar varje år väcka stor uppmärksamhet. I år är det förmodligen extra många som har väntat och längtat eftersom 2020-års designsamarbete skjutits upp. Och nu meddelar modejätten äntligen att det blir den irländska modedesignern Simone Rocha som är näst på tur att lansera en designkollektion våren 2021. Här är allt vi vet än så länge!

Simone Rocha GÖR H&M:s nästa designsamarbete

34-åriga Londonbaserade Simone Rocha har de senaste 10 åren varit ett viktigt namn på den internationella modescenen. Främst känd för sin romantiska och feminina estetik. Tyllkläninngar, blommor, tartaner, pärlsutsmyckningar, glittriga örhänge, trenchcoats och klassiska brouges – alla viktiga Simone Rocha-inslag och detaljer som kommer att återfinns i kollektionen för H&M.

Kollektionen för H&M är en mix av modeskaparens historiska arv från Irland och Hongkong och hennes tio år som designer. Och det är för första gången som designern erbjuder en kollektion för hela familjen där dam-, herr- och barnkläder är inkluderade. Det ska finnas något för alla – en trench för honom och en för henne, och skjortor för båda. Den genomgående färgpaletten för kollektionen går i rött, rosa, svart och crème.

Annons
Simone Rocha for H&M 2021
Simone Rocha

– Jag är så glad att få jobba med H&M och den här mycket speciella kollektionen. Det är verkligen ett firande av mitt varumärkes signaturer och de influenser som har format mig. Som designer och som kund har jag varit ett sådant fan av samarbetskonceptet H&M skapat. Margiela, Alber Elbaz, Comme des Garcons - det är en fantastisk lista över alumner att vara en del av, berättar Simone Rocha i pressmeddelandet.

Simone Rocha x H&M släpps den 11 mars

Den 11 mars kommer H&M och Simone Rochas kollektion tillsammans att lanseras i utvalda H&M butiker och online världen över. Värt att skriva upp i kalendern redan nu. Kollektionen kommer som sagt innehålla en rad godbitar!

Annons

Se PLAGGEN FRÅN Simone RochaS designsamarbete MED H&M:

Sugen på plaggen? Här (reklamlänk) finns kollektionen att shoppa från och med 11 mars.

H&M Simone Rocha
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Foto: H&M

LÄS MER:

ELLE stylingredaktör: Jag älskar kavajen – så stylar jag den till alla tillfällen

Nyckelplaggen att satsa på inför vårmodet 2021

Stockholm Fashion Week blir av även nästa år

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons