Artikeln innehåller reklamlänkar

11 dressade kostymset med shorts

dressade set med kostymshorts och kavaj

Snygga och klassiska outfits i vår- och sommarvärme kan vara en utmaning – det är därför vi älskar stilrena set. Satsa på ett med skräddade shorts och en klassisk kavaj för en tidlös look till alla tillfällen.
19 mars, 2021

Oavsett om du jobbar hemifrån eller från kontoret i vår och sommar så är ett snyggt dressat set ett enkelt knep för att känna dig välklädd. Dessutom är det mångsidigt och bra att ha med i en eventuellt packning på semestern eftersom du kan bära de olika delarna även med andra plagg.

Snygga dressade set med shorts att bära i vår och sommar

En klassisk kavaj, trendig stickad väst eller en sval och luftig överdel i bomull eller linne – det finns många alternativ för att få till en snygg outfit i vår och sommar.

Ljusblått set från H&M. Kavajen finns här (länk till butik) och shortsen finns här (länk till butik).

Set med jacka och shorts i linnemixfrån Lexington. Kavajen med skärp finns här (länk till Åhléns) och shortsen finns här (länk till Åhléns).

Brunt set i ullmix från Andersson Bell. Kavajen med skärp finns här (länk till butik) och shortsen finns här (länk till butik).

Svart set i ull från H&M Premium Selection. Kostymvästen finns här (länk till butik) och shortsen finns här (länk till butik).

Svart kostymset i ullmix från Acne Studios. Den dubbelknäppta kavajen finns här (länk till Wakakuu) och shortsen finns här (länk till Wakakuu).

Cremevitt set i bomull från COS. Kavajen med knytning finns här (länk till Cos) och bermudashortsen finns här (länk till Cos).

Ljusbrun kostym med shorts från Na-kd. Kavajen med en knapp finns här (länk till Na-kd) och shortsen finns här (länk till Na-kd).

Stickat beige set från COS. Den tunna skjortan finns här (länk till Cos) och de vida shortsen finns här (länk till Cos).

Svart set från Monki. Kavajen finns här (länk till butik) och shortsen finns här (länk till butik).

Vitt set i bomull från COS. Skjortan med ficka framtill finns här (länk till Cos) och shortsen finns här (länk till Cos).

Ribbstickat set från COS. Västen finns här (länk till Cos) och shortsen finns här (länk till Cos).

Foto: TT

DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021
Slå på ljud