Serena Williams samarbetar med Nike och Off-White

Serena Williams samarbetar med Nike och Off-White

Nike och Off-white har teamat ihop sig med tennisproffset Serena Williams för att skapa en look baserad utifrån alla hennes olika styrkor. Spana in plaggen här!
24 maj, 2019

För att hylla Serena Williams har Nike och det populära märket Off-White slagit sina kloka huvud ihop och tillsammans tagit fram en kappa åt tennisproffset.

Plagg som utstrålar styrka

I arbetet med den specialdesignade kappan har designern Virgil Abloh försökt kanalisera hennes banbrytande kämparanda och persona, något som speglas utifrån orden mamma, gudinna, mästare och drottning, som finns tryckt på franska över hela kappan.

För att ta fram en komplett look till Williams att bära när hon tar plats på planen för att spela under Roland Garros har även en matchade kjol tagits fram.

Även en t-shirt och hatt har designats av Nike och Virgil Abloh. Plaggen kommer att finnas tillgängliga på Nikes hemsida från och med idag, den 24 maj.

Serena Williams och Off-whites designer Virgil Abloh.

Serena Williams och Off-whites designer Virgil Abloh.

Jag älskar när mode blir en dragkraft för att sprida ett kraftfullt budskap. Tillsammans med Nike och Virgil har vi skapat plagg som syftar till att inspirera en ny generation av idrottare” säger Serena Williams själv angående nyheten.

Serena Williams i specialdesignade plagg från Nike och Off-white.

Serena Williams i specialdesignade plaggen från Nike och Off-white.

Läs mer:

Serena Williams Nike-reklam ger oss gåshud – hyllar ”galna” kvinnor

Nike släpper sin första yogakollektion – spana in

Serena Williams öppnar upp om sin förlossning