Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Stilsäker sommarlook – som är lika snygg att bära nu som i höst

26 jul, 2022 
AvMarika Agestam Cederlund
Sensommar kläder för dam
Ännu lyser solen stark, men kommande modesäsong är inte långt borta. ELLEs handplockade sommarlook är lika aktuell nu som till hösten. Läs vidare för hur du får till den!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ännu står sommaren i högblom, men snart glider vi över till hösten. Veckans utvalda look gör övergången till kommande säsong både lätt – och stilsäker.

Blommig klänning, monki

Den blommiga midiklänningen ger en perfekt bas till sensommarlooken. Poppiga färger på skor och accessoarer behåller sommarkänslan, medan jordnära toner gör den höstig. Klicka hem klänningen här (reklamlänk)

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

chunky boots, vagabond

Chunky boots är ett utmärkt stilknep som balanserar upp den mjuka och romantiska sommarklänningen. En säker investering då modellen är supertrendig även till hösten. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till bootsen.

halsband med knutar, cos

Ingen look blir fulländad utan rätt accessoarer till. Ett chunky halsband med knutar förstärker bootsens punkiga stil. Här kommer du till halsbandet (reklamlänk)

Klicka på bilden för att komma till halsbandet.
Annons

orange väska, na-kd

90-talstrenden står sig fortsatt stark till hösten och likaså sommarens stora trendfärg orange. En orange baguettväska står därav högt på önskelistan och adderar en härlig färgklick till denna annars nedtonade look. Klicka hem väskan här (reklamlänk)

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Randig kavaj, monki

Randig kavaj med oversize passform som är lika delar trendig som tidlös. Den låga prislappen gör den inte direkt till ett sämre kap! Läs mer och köp kavajen här (reklamlänk)

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Ljusblå shorts, vila

Eleganta shorts i linneblandning. Likt sommarklänningen går dessa shorts perfekt ihop med de kontrasterande, punkiga kängorna. Bär till vit skjorta och lång kappa längre fram, när hösten smyger sig på. Klicka här för att komma till shortsen (reklamlänk)

Klicka på bilden för att komma direkt till shortsen.

stora solglasögon, le specs

Ju större desto bättre är devisen för sommarens solglasögon, och de får gärna hänga med in i såväl september som oktober. Den fyrkantiga oversizeformen kompletterar den blommiga klänningens härliga 70-talsvibbar. Läs mer och köp solglasögonen här (reklamlänk)

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till solglasögonen.
Bubblande barbiegirls & poppiga pasteller – så stylar du heta 00-talstrendenBrand logo
Bubblande barbiegirls & poppiga pasteller – så stylar du heta 00-talstrenden
Annons
Annons