Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Se Schiaparellis omtalade couture-visning i Paris

22 jan, 2020 
se den magiska Schiaparelli visningen couture spring 2020
Couture-modeveckan för våren 2020 är i full gång i Paris och det är en visning som alla pratar lite extra om – vi förstår varför. Se Schiaparellis omtalade visning och njut!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det är bara lite mer än sex månader sedan det anrika franska modehuset Schiaparelli (grundat 1929 och ett av de få modehus som grundades av en kvinna) utsåg Daniel Roseberry till deras nya Creative director. Han har sedan dess lyckats åstadkomma två couture-visningar, varav den senaste i veckan spås bli en av de mest omtalade visningarna under couture-modeveckan i Paris.

Samtidigt pratas det fortfarande om Beyoncés spektakulära Golden Globe-kreation som stal hela showen, även om hon aldrig gick röda mattan. Klänningen var så klart signerad Daniel Roseberry för Schiaparelli.

Motsägelsefulla personligheter bakom inspirationen

Couture-visningen som visade i veckan var en uppföljning till hans första kollektion för modehuset och i den valde han att fokusera på dubbel fantasi, olika ytligheter och motsägelsefulla personligheter, som introvert/extrovert. I det har Daniel Roseberry försökt göra något som känns unikt, personligt och som Schiaparelli. Vilket han lyckats med, då alla nu pratar om modehusets senaste visning!

Annons

Se Schiaparellis SS20 couture-kollektionen här:

Foto: Imaxtree, TT

LÄS MER: 

Så bär du vårens trendigaste färgpalett

10 trendiga nyckelplagg att bära våren 2020

De hetaste trenderna från Acne Studios FW20-visning

Annons