Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Säker stil-duons modesamarbete – med 60-talstema

12 mar, 2018 
AvJohanna Lejon
I mars 2018 lanserar Nividas en minikollektion i samarbete med Säker stil-duon, Emilia de Poret och Ebba Kleberg von Sydow. Solglasögonen är tillverkade av biologiskt nedbrytbart acetat från Italien, designat med subtila influenser från 60-talet.
Annons

Den älskade Säker stil–duon Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret ger oss inte bara stilsäkra tips, utan kommer nu också med stilrena solglasögon som mycket väl kan bli sommarens must–have.

– Vi har utgått från vad vi älskar och arbetat fram en statement-accessoar som förhöjer din look. En stilsäker båge som blir en given klassiker i garderoben, berättar Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret.

Då släpps Nividas x Säker stils samarbete

Den limiterade kollektionen släpps med ett specialdesignat puderrosa fodral. Dessutom är solglasögonen gjorda i ett ekologiskt nedbrytbart material i form av acetat, vilket självklart gör att vi gillar de extra mycket!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Att samarbeta med ett smart, spännande, svenskt kvalitetsmärke som Nividas känns fantastiskt roligt, tillägger Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret.

Nividas x Säker stil släpps i begränsad upplaga i mars 2018, exklusivt i Nividas (reklamlänk) butiker i Stockholm och Göteborg, samt på Nividas.com (reklamlänk).

Annons

 

Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret för Nividas x Säker Stil
Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret i sina solglasögon från Nividas x Säker stil.
Några av bågarna från Nividas x Säker Stil
Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret designar för Nividas x Säker Stil
Olika bågar för Nividas x Säker Stil
Annons
Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret jobbar med designen för Nividas x Säker Stil

Klassisk båge som funkar för alla tillfällen

Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret för Nividas x Säker Stil

Det absolut bästa med att investera i en klassisk, tidlös båge är just det – den är tidlös. Istället för att äga ett tiotal olika solglasögon och fundera över vilken som passar till vilken outfit eller anpassa sig efter säsong, så funkar något tidlöst hela tiden. Det är inte bara snällt mot plånboken, men även miljövänligt och hållbart.

Annons
Snygga solglasögon från Nividas x Säker Stil

Trendiga pastellfärger

Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret i sina egendesignade solglasögon från Nividas x Säker Stil
Rosa blazers i mängder när Ebba och Emilia poserar i sina solglasögon från Nividas x Säker Stil

Kombinera vårens stora pastelltrend med dina solglasögon. Det blir en frisk kontrast och ett bra sätt att göra den drömmiga och söta pastelltrenden snäppet vassare. Vi älskar det!

Annons

Foto Nividas x Säker stil

Läs mer:

Annons