Artikeln innehåller reklamlänkar

Säker stil-duons modesamarbete – med 60-talstema

Säker stil-duons modesamarbete – med 60-talstema

I mars 2018 lanserar Nividas en minikollektion i samarbete med Säker stil-duon, Emilia de Poret och Ebba Kleberg von Sydow. Solglasögonen är tillverkade av biologiskt nedbrytbart acetat från Italien, designat med subtila influenser från 60-talet.
12 mars, 2018

Den älskade Säker stil–duon Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret ger oss inte bara stilsäkra tips, utan kommer nu också med stilrena solglasögon som mycket väl kan bli sommarens must–have.

– Vi har utgått från vad vi älskar och arbetat fram en statement-accessoar som förhöjer din look. En stilsäker båge som blir en given klassiker i garderoben, berättar Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret.

Då släpps Nividas x Säker stils samarbete

Den limiterade kollektionen släpps med ett specialdesignat puderrosa fodral. Dessutom är solglasögonen gjorda i ett ekologiskt nedbrytbart material i form av acetat, vilket självklart gör att vi gillar de extra mycket!

– Att samarbeta med ett smart, spännande, svenskt kvalitetsmärke som Nividas känns fantastiskt roligt, tillägger Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret.

Nividas x Säker stil släpps i begränsad upplaga i mars 2018, exklusivt i Nividas (länk till butik) butiker i Stockholm och Göteborg, samt på Nividas.com (länk till butik).

 

Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret för Nividas x Säker Stil

Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret i sina solglasögon från Nividas x Säker stil.

Klassisk båge som funkar för alla tillfällen

Det absolut bästa med att investera i en klassisk, tidlös båge är just det – den är tidlös. Istället för att äga ett tiotal olika solglasögon och fundera över vilken som passar till vilken outfit eller anpassa sig efter säsong, så funkar något tidlöst hela tiden. Det är inte bara snällt mot plånboken, men även miljövänligt och hållbart.

Trendiga pastellfärger

Kombinera vårens stora pastelltrend med dina solglasögon. Det blir en frisk kontrast och ett bra sätt att göra den drömmiga och söta pastelltrenden snäppet vassare. Vi älskar det!

Foto Nividas x Säker stil

Läs mer:

Power dressing – Emilia de Porets bästa tips

Så stylar Emilia de Poret sitt favoritplagg – blusen

Ebba Kleberg von Sydows viktiga uppmaning efter Mors dag

Video: Ebba och Emilia om vem som är stilsäkrast, helst dansar på dj-bås och har flest sexleksaker