Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Se höstens nya signaturplagg från H&M Studio!

26 mar, 2014 
AvJohanna Andersson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
HM frontrow

Även om Paris modevecka redan har passerat med råge tycker vi att det är värt att blicka tillbaka på ett av många fina modeögonblick. På det storslagna Grand Palais i Paris (där även Chanel visar sina kollektioner) fyllde vår svenska modejätte H&M catwalken med vackra och nämnvärda donnor. Modeller som Andreea Diaconu, Joan Smalls, Izabel Goulart och Saskia de Brauw är inte bara H&Ms favorittjejer – utan även våra!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

I höstkollektionen visades säsongens nya signaturplagg som samlats under det nya namnet H&M studio. Vad sägs om sidencrepe, kaschmir och sammet? Förmodligen till väldigt bra H&M-priser.

Annons

Är du otålig? Vi med. Därför känns lanseringsdatumet oändligt långt borta. Lyckas du hålla ut till den 4:e september kan du lägga vantarna på alla de här plaggen. Rulla filmen!

PS: Ingen dålig front row där uppe va? DS.

HM_01 (3)
HM_01 (20)
Annons
HM_01 (23)
HM_01 (29)
Annons
HM_01 (34)

av JOHANNA ANDERSSON

Annons